Књажевачке

НОВИНЕ

Broj pregleda

ĐOKIĆ OBIŠAO BUDUĆE MESTO GRADNJE: Naselje Boševo dobija trotoar

Predsednik opštine Knjaževac Milan Đokić obišao je danas ulicu 4. septembar u naselju Boševo koja će početkom godine dobiti novi trotoar.

Predsednik obišao naselje Boševo
Predsednik obišao naselje Boševo

Ovo je najprometnija ulica ovog naselja i potrebni su joj trotoari, rečeno je danas prilikom obilaska, te su meštani ovog kraja sačinili peticiju i predali je nadležnima, kako bi se što pre izgradili trotoari na ovom potezu.

Predsednik opštine Milan Đokić kaže da je u toku izrada planske dokumentacije, te rešavanje imovinskih odnosa, a početak radova moguće je očekivati početkom 2019. godine.

Dobra komunikacija sa građanima je nešto šta je suština dobrog i uspešnog vršenja vlasti. Takođe, građani svojim peticijama delegiraju i iniciraju rešavanja pojedinih problema, a mi smo tu da te probleme rešimo. Jedan od akutnih problema u ovom trenutku je i uređenje trotoara u ulici 4. septembar u naselju Boševo, koje spaja dva naselja, rekao je Đokić.

Đokić je naglasio da ovaj problem mora biti rešen prvenstveno zbog bezbednosti dece koja svakodnevno putuju do škole ‚‚Dubrava“.

Dok radovi ne budu izvedeni u ovoj ulici, na nekoliko mesta, biće postavljeni prinudni usporivači brzine, tzv. ležeći policajci.

Povezano

VESTI IZ KATEGORIJE

Radio Bubamara