Књажевачке

НОВИНЕ

Broj pregleda

Zamenik predsednika SO Knjaževac Igor Stevanović u poseti Kosovu

Igor Stevanović, zamenik predsednika lokalnog parlamenta u Knjaževcu stigao je juče popodne na Kosovo, u optšinu Kosovska Mitrovica, gde se sastao sa tamošnjim rukovodstvom i predstavnicima opštine Zubin Potok. 

kosovo

Stevanović je otputovao zajedno sa narodnim poslanikom Milijom Miletićem, svojim stranačkim kolegom, te predsednicom lokalnog parlamenta u Svrljigu Tatjanom Lazarević i predstavnicima udruženja ‚‚Zajedno do svetlosti“ iz Svrljiga.

Cilj posete Kosovu je jačanje saradnje Knjaževca i Svrljiga sa kosovskim opštinama, te uzajamna saradnja na razvoju poljoprivrede, turizma i ženskog preduzetništva.

miletic

Imajući u vidu da Igor Stevanović zastupa stavove Ujedinjene seljčake stranke koja ima jasan cilj – razvoj sela i poljoprivrede, manjih opština i gradova, dogovoreno je da u narednom periodu predstavnici kosovskih opština Kosovska Mitrovica i Zubin Potok dođu u Knjaževac i sastanu se sa predstavnicima opština Knjaževac i Svrljig, kako bi se konkretizovala saradnja, ali i obavio čin bratimljena Svrljiga i Zubinog Potoka što je dogovoreno juče popodne.

Povezano

VESTI IZ KATEGORIJE

Radio Bubamara