Књажевачке

НОВИНЕ

Broj pregleda

Objavljen Konkurs za program izlaganja likovnih radova u 2019. godini

Dom kulture ,,Knjaževac“ raspisuje konkurs za izlaganje u 2019. godini i poziva sve zainteresovane stvaraoce, likovne i vizuelne umetnike, istoričare i teoretičare umetnosti da predlože samostalne izložbe i autorske projekte iz oblasti savremene vizuelne umetnosti i dizajna za godišnji program Velike galerije Doma kulture.

dom kulture 2

Konkurs se raspisuje za 8 slobodnih termina.

Za svakog autora izložbe, Dom kulture ,,Knjaževac“ pokriće troškove dolaska autora i transporta umetničkih dela, troškove štampe kataloga, troškove štampe pozivnica, kao i marketing i promociju programa.

U skladu sa politikom ustanove, pri izboru materijala na konkursu prioritet će imati autori koji su završili umetničke studije na nekom od umetničkih fakulteta u zemlji i inostranstvu i autori afirmisani na domaćoj i inostranoj sceni savremene vizuelne umetnosti.

Prijava za konkurs treba da sadrži:
– do 10 fotografija radova koji se predlažu za izložbu (fotografije, CD, DVD)
– koncepcija izložbe izložena u pisanoj formi (do jedne šlajfne teksta)
– profesionalna biografija

Materijal za konkurs poslati na mail: dkknjaz@mts.rs ili na adresu: Branka Radičevića 1, 19350 Knjaževac, sa naznakom ,,PRIJAVA ZA KONKURS ZA PROGRAM IZLAGNJA LIKOVNIH RADOVA U 2019. GODINE U DOMU KULTURE ,,KNJAŽEVAC“

Konkurs će biti otvoren do 01.03.2019. godine.

Povezano

VESTI IZ KATEGORIJE

Radio Bubamara