Књажевачке

НОВИНЕ

Broj pregleda

PRIKUPLJA SE VELIKI BROJ POTPISA: POSLANIK MILETIĆ POKRENUO GRAĐANE JUGOISTOKA

Narodni poslanik Milija Miletić podneo je juče tri inicijative i to za izmeštanje naplatne rampe sa Malčanske petlje, za rekonstrukciju puta od Vrežinskog bulevara do Malčanske petlje i za hitno preduzimanje mera i početak rekonstrukcije pruge Niš-Svrljig-Knjaževac-Zaječar-Prahovo. 

Narodni poslanik Milija Miletić, foto: M.M.
Narodni poslanik Milija Miletić, foto: M.M.

Poslanik iz Svrljiga Milija Miletić se ovim inicijativama obratio Ministarstvu građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, JP ,,Putevi Srbije“ i gradonačelniku Niša Darku Bulatoviću.

Naime, cilj izmeštanja naplatne rampe je da se izbegnu dodatni nameti Knjaževčanima, Svrljižanima i svima ostalima koji svakodnevno putuju za Niš, a pošto će sredinom godine biti postavljena naplatna rampa na Malčanskoj petlji, bukvalno bi svi koji idu za Niš i iz Niša plaćali putarinu.

Ukoliko se to ostvari, te naplatna rampa bude izmeštena naniže ka auto-putu, Miletić traži da se stari put, zaobilaznica, odnosno Knjaževačka ulica u dužini od 5,5 km rekonstruiše kako bi je Knjaževčani, Svrljižani, Nišlije i ostali koristili svakodnevno.

Takođe, Miletić je zatražio od nadležnih da se što pre krene sa rekonstrukcijom pruge koja je u veoma lošem stanju, gde se poslednjih mesec dana dešavaju mnoga ispadanja vagona i cisterni.

Za sve gore navedeno, narodni poslanik Milija Miletić krenuo je da prikuplja potpise građana i pokušava da narodnom peticijom stane uz građane jugoistoka Srbije.

Prikupljanje potpisa danas je obavljeno u Svrljigu, na zelenoj pijaci i u Nišu ispred TC ,,Kalča“, a narednih dana prikupljaće se potpisi i u Knjaževcu i drugim mestima.

Povezano

VESTI IZ KATEGORIJE

Radio Bubamara

Najčitanije
sada

Sorry. No data so far.