Broj pregleda

USLUGA ,,AGRO – Knjz“ jedinstvena u SRBIJI!

Opština Knjaževac jedna je od retkih opština u Srbiji koja je za svoje poljoprivredne proizvođače omogućila da na svojim mobilnim uređajima, putem SMS poruke AGRO – Knjz dobijaju sve važne informacije o državnim i loklanim konkursima, kao i ostale informacije od značaja za efikasniji razvoj poljoprivrede i samih poljoprivrednih gazdinstava sa teritoriji knjaževačke opštine. 

Ovce, ilustracija, foto: M. Miladinović, Knjaževačke novine
Ovce, ilustracija, foto: M. Miladinović, Knjaževačke novine

Ovu novinu najavio je predsednik opštine Knjaževac Milan Đokić rekavši da će poljoprivrednici preko ovog info centra dobijati najbitnije informacije, koje će im mnogo značiti.

Cilj otvaranja servisa ,,AGRO – Knjz“ je da poljoprivrednici i svi oni koji žele da se bave poljoprivredom budu u toku sa dešavanjima, konkursima i drugim informacijama iz oblasti poljoprivrede.

Predsednik Đokić je istakao da su poljoprivrednici u npr. Vojvodini mnogo više informisaniji i zato imaju veće procente državnih subvencija.

Predsednik opštine Knjaževac Milan Đokić, foto: Knjaževačke novine
Predsednik opštine Knjaževac Milan Đokić, foto: Knjaževačke novine

Naši ljudi nisu informisani u toj meri, ali mi želi to da promenimo. Naši poljoprivrednici će dobijati informacije na vreme, a biće tu i informacija vezanih za međusobnu koordinaciju proizvođača. Na primer, voćara i pčelara, kada je sezona prskanja voća, rekao je Đokić.

1 Comments

  • Tako se radi i ovo je veliki plus za djokica

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Povezano

VESTI IZ KATEGORIJE