Broj pregleda

DEMANT: Otvoreno pismo Pauerlifting i bodi bilding sportskog kluba Knjaževac

Sportski klub – Pauerlifting i bodi bilding SK ,,Knjaževac“ dostavio nam je demant na izjavu bivše članice kluba Jelene Marinković, koja je govorila na protestu ,,1 od 5 miliona“ u Knjaževcu koji je održan protekle nedelje.

Takmičarke iz Knjaževca, foto: M.M.
Ilustracija, takmičenje u dizanju tegova, Takmičarke iz Knjaževca sa leve i desne strane, foto: M.M.

Prenosimo vam demant u celosti:

Takmičarke iz Knjaževca, foto: M.M.
Takmičarke iz Knjaževca, foto: M.M.

POŠTOVANI PRIJATELJI,

IMAMO OBAVEZU DA PRVI PUT KAO KLUB IZNESEMO DEMANT U JAVNOST NA IZJAVU BIVŠE ČLANICE KLUBA MARINKOVIĆ JELENE IZREČENU NA PROTESTNOM SKUPU „ZA KNJAŽEVAC BEZ STRAHA“ ODRŽANOM 28.02.2019. GODINE U KNJAŽEVCU.

NA OVOM SKUPU PAUERLIFTING I BODI BILDING SPORTSKI KLUB ,,KNJAŽEVAC“ SPOMENUT JE U POGREŠNOM KONTEKSTU, ZBOG NEKIH NEOSTVARENIH LIČNIH INTERESA POJEDINACA – BIVŠE ČLANICE KLUBA, KOJA SE NESPORTSKI PONELA PREMA SVOJOJ KLUBSKOJ KOLEGINICI STANKOVIĆ ALEKSANDRI NAKON ODLUKE SPORTSKOG SAVEZA KNJAZEVCA O IZBORU NAJBOLJEG SPORTISTE GODINE, A U ČIJOJ IZJAVI SU ISPOLITIZIRANI TRENER I OSTALI ČLANOVI KLUBA KOJI SU UVUČENI U PROTEST PROTIV NJIHOVE VOLJE.

U PRILOGU OVE OBJAVE DOSTAVLJAMO VAM KOMPLETAN DEMANT UPRAVE KLUBA SA SLIKAMA KOJE DEMANTUJU IZJAVU BIVŠE ČLANICE KLUBA MARINKOVIĆ JELENE IZREČENE NA GORE NAVEDENOM SKUPU U KNJAŽEVCU. TAKOĐE NE ŽELIMO DA SE NAŠ KLUB PROVLAČNI NA BILO KAKVIM PROTESTIMA, JER OVO JE SPORTSKI KLUB, A NE POLITIČKA ORGANIZACIJA.

OVAJ KLUB NE ŽELI DA SE BAVI POLITIKOM, VEĆ SPORTOM I OTVOREN JE ZA SVE LJUDE KOJI ŽELE DA SE BAVE TAKMIČARSKIM ILI REKREATIVNIM SPORTOM – PAUERLIFTINGOM, BODI BILDINGOM I PARAOLIMPIJSKOM BENCH PRESS-U(ZA OSOBE SA INVALIDITETOM). KLUB JE UČESTVOVAO U MNOGIM HUMANITARNIM AKCIJAMA, ORGANIZOVAO MNOGA HUMANITARNA TAKMIČENJA, ORGANIZOVAO PRVENSTVA ZA OSOBE SA INVALIDITETOM, SARAĐIVAO SA MNOGIM LOKALNIM UDRUŽENJIMA I UDRUŽENJIMA OSOBA SA INVALIDITETOM IZ CELE SRBIJE, UVEK JE POMAGAO SVIM SPORTISTIMA, SVOJIM TAKMIČARIMA, BIO ORGANIZATOR MNOGIH NACIONALNIH I MEĐUNARODNIH TAKMIČENJA, PROMOVISAO OPŠTINU KNJAŽEVAC U ZEMLJI I INOSTRANSTVU NA MNOGOBROJNIM NASTUPIMA I VIŠE OD JEDNE DECENIJE (13 GODINA) STICAO UGLED U NAŠOJ OPŠTINI I REPUBLICI SRBIJI. KLUB JE IMAO IZUZETNU SARADNJU SA SVIM LOKALNIM VLASTIMA OD OSNIVANJA DO SADA, PROGLAŠAVAN JE ZA KLUB GODINE U OPŠTINI KNJAŽEVAC, DOBITNIK JE MNOGOBROJNIH PRIZNANJA I NEĆE DOZVOLITI DA BILO KO IZNOSI NEISTINE VEZANE ZA KLUB, RUŠI UGLED KLUBA I DA GA ZLOUPOTREBLJAVA U CILJU OSTVARIVANJA SVOJIH LIČNIH INTERESA.

SPORTSKI POZDRAV!

FOTOGRAFIJE I DEMANT MOŽETE POGLEDATI I U GRUPI PAUERLIFTING I BODI BILDING SPORTSKI KLUB KNJAŽEVAChttps://www.facebook.com/groups/74448109427/

1 Comments

  • Nije mi jasno sta protestuju? da se vrate zuti? novi peti oktobar? sta sad nekom smeta sto Srbija napreduje? Dajte neradnici manite se nego se latite posla.

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Povezano

VESTI IZ KATEGORIJE