Broj pregleda

Dobar primer: Opština Knjaževac pokreće ,,Startup centar“ za lakše upošljavanje mladih

Opština Knjaževac najverovatnije će uskoro da osnuje ,,Startup centar“ koji će pomagati mladima da lakše započnu biznis, ovu informaciju lokalnim knjaževačkim medijima potvrdio je i šef kabineta predsednika opštine Branislav Josifović. 

Opština Knjaževac, foto: Marko Miladinović
Opština Knjaževac, foto: Marko Miladinović

,,Startup centar“ namenjen je bržem i lakšem zapošljavanju mladih Knjaževčana i biće fokusiran u oblasti IT tehnologije, marketinga i digitalnog marketinga, kao i u sličnim segmentima poslovanja.

Branislav Josifovic 1 2
Šef kabineta predsednika opštine Branislav Josifović, foto: PrtScr, knjazevacinfo Youtube kanal

Po rečima šefa kabineta predsednika opštine Branislava Josifovića, najpre će biti raspisan javni poziv kako bi se realno sagledala situacija, odnosno da se proceni koliko je mladih zainteresovano i šta je to čime bi se oni bavili.

U okviru poziva popunjavaće se i upitnik koji će mladi poslati Opštin Knjaževac do prvog maja. Nakon toga biće zakazan sastanak sa prijavljenima kako bi smo saslušali i razmotrili njihove ideje. Opština ima dobru volju, a najbitnije je da imamo sredstva u budžetu da se to i izvede, kaže Josifović.

2 Comments

  • Cestitke Branislavu koji dobrim idejama pokrece mlade u Knjazevcu.Dobro bi bilo da svaka opstina ima Branislava kao sto ga ima Opstina Knjazevac.Pozdrav svim citaocima

  • Velika podrska opstini i mladom Branislavu Josifovicu.

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Povezano

VESTI IZ KATEGORIJE