Књажевачке

НОВИНЕ

Унесите овде текст наслова

Broj pregleda

„Čim me Trifunović optužuje znam da je politika koju vodimo ispravna“ Predsednik opštine Knjaževac odbrusio lideru PSG-a

Predsednik opštine Knjaževac Milan Ðokić izjavio je da je Sergeja Trifunovića već tužio zbog lažnih navoda da je hapšen zbog posedovanja kokaina.

Predsednik opštine Knjaževac Milan Đokić, foto: Knjaževačke novine
Predsednik opštine Knjaževac Milan Đokić, foto: Knjaževačke novine

Đokić kaže da lider PSG-a ne dolazi na ročišta i izbegava da primi sudski poziv, ali nastavlja, kako kaže Ðokić, sa kampanjom protiv njega i SNS.

On je reagovao na današnje navode Trifunovića na Tviteru da je hapšen.

Predsednik opštine Knjaževac takođe odbacuje optužbe da je posle Dana opštine u tom gradu prebio Dalibora Stanojevića, odbornika DS-a, navodeći da se dogodilo upravo suprotno, odnosno da je Stanojević teško povredio Miroljuba Božinovića, odbornika SNS-a.

On navodi da se oglašava povodom, kako kaže, monstruozne kampanje koju protiv SNS i njega lično, vodi Sergej Trifunović, kojeg smatra propalim glumcem i političarom u pokušaju.

Ðokić je naveo da je, na Dan opštine Knjaževac, kada su sumirani dobri rezultati, najavljeni novi projekti i nagrađeni najbolji u tom gradu, to nekome zasmetalo, jer nekome ne ide u korist da se Knjaževac razvija i da se za grad čuje po dobru, već je važno da se provocira i dovede do incidenta.

– Kada im to nije uspelo, propali glumac Sergej Trifunović me je ponovo javno optužio da sam narko diler – naveo je Ðokić.

Podsetio je da je zbog takvih izjava već podneo tužbu sudu i naveo da Sergeja nema na ročištima i da uporno izbegava da primi sudski poziv.

– Umesto toga mu se priviđaju narko dileri, što u njegovom slučaju nije za čuđenje, jer je našoj javnosti odavno poznato da je upravo Sergej Trifunović konzument narkotika, pa mu se valjda zbog toga tako često priviđaju narko dileri… – rekao je Ðokić.

On je poručio da će pred sudom dokazati ono što, kaže, svi u Knjaževcu znaju, da nema nikakvih dodirnih tačaka sa narkoticima i ljudima iz tog sveta, dok, navodi, „u celoj Srbiji svi znaju da Trifunović ima veze sa narkoticima i da je to njegov svet“.

– Kada me propali glumac optužuje za monstruozne stvari, znam da je politika koju u Knjaževcu vodi SNS i ja kao predsednik opštine ispravna i da nemamo pravo da se takvima sklanjamo, već je naša dužnost da nastavimo da još posvećenije radimo za građane koji su nam ukazali poverenje – naveo je Ðokić.

MUP je ranije saopštio da intenzivno radi na utvrđivanju svih činjenica i okolnosti događaja u Knjaževcu, gde je posle proslave Dana opštine, po izlasku iz restorana došlo do svađe i tuče između odbornika DS-a Dalibora Stanojevića (42) i i Miroljuba Božinovića (54) iz SNS.

Ranije danas DS je saopštila da je Ðokić sa saradnicima napao njihovog odbornika Dalibora Stanojevića, ali je SNS u saopštenju navela da je upravo Stanojević napao i teško povredio odbornika naprednjaka u tom gradu Miroljuba Božinovića.

Izvor: Srbija danas, Tanjug

Povezano

VESTI IZ KATEGORIJE

Radio Bubamara

Najčitanije
sada