Књажевачке

НОВИНЕ

Broj pregleda

BRAVO: Stadion u Knjaževcu dobio svetski izgled!

Projektom koji je realizovan u Knjaževcu uz pomoć Kraljevine Norveške, a koji nosi naziv ,,Norveška za Vas“ – rekonstruisan je stadion u Knjaževcu. 

Knjaževac, stadion, foto: V.R.
Knjaževac, stadion, foto: V.R.

Vrednost projekta je 220.000 evra, od kojih je Kraljevina Norveške uplatila, odnosno donirala 100.000 evra, a ostatak od 120.000 evra finansirala je Opština Knjaževac.

Inače, kao što smo i ranije pisali ovim projektom izgrađena je danas moderna atletksa staza, rekonstruisani su pomoćni tereni i još mnogo toga, kao što su nova ograda, traktor za košenje i uređenje travnjaka, a sledi i nabavka digitalnih semafora.

Predsednik opštine Knjaževac Milan Đokić kaže da je ovo jedan kompleksan projekat koji opština Knjaževac ne bi mogla sama da isfinansira.

Knjaževac, stadion, foto: V.R.
Knjaževac, stadion, foto: V.R.

Ovaj projekat je podrazumevao rekonstrukciju tri fudbalska terena, izgradnju atletske staze, izgradnju ograde, zatravnjivanje delova oko terena, parterno uređenje ispred tribina i svlačionica, uređnje rasvete i sistema za zalivanje, kaže Đokić.

Predsednik Opštine Milan Đokić ističe da je Knjaževac dobio jedan značajan sportski resurs koji će mnogo značiti svim Knjaževčanima koji žele da se bave sportom, fudbalo, atletikom i sl.

IZGRADNJOM STADIONA KNJAŽEVAC SE VRAĆA NA TURISTIČKU MAPU SRBIJE KAO CENTAR ZA PRIPREME SPORTISTA! 

Deca na stadionu koriste atletsku stazu, foto: V.R.
Deca na stadionu koriste atletsku stazu, foto: V.R.

Izgradnjom i renoviranjem stadiona opština Knjaževac se bukvalno vraća na turističku mapu Srbije kao centar za pripreme sportista.

Povezano

VESTI IZ KATEGORIJE

Radio Bubamara