Књажевачке

НОВИНЕ

Broj pregleda

U KNJAŽEVCU SMANJENA STOPA NEZAPOSLENOSTI! OVO SU NOVE KOMPANIJE KOJE POSLUJU U KNJAŽEVCU!

Predsednik opštine Knjaževac Milan Đokić u intervju za knjaževačke medije saopštio je da je u Knjaževcu smanjena stopa nezaposlenosti. 

Predsednik opštine Knjaževac Milan Đokić, foto: Knjaževačke novine
Predsednik opštine Knjaževac Milan Đokić, foto: Knjaževačke novine

Naime, Đokić je rekao da je na evidenciji NSZZ bilo 4.600 nezaposlenih lica u prethodnom periodu, te da je danas ta brojka smanjena na 2.500.

U sezonskim mesecima ta stopa se smanjuje zahvaljujući zakonu koji tretira zapošljavanje i sezonskih radnika, rekao je Đokić.

ĐOKIĆ: POLITIKA SNS NIJE POLITIKA SNAJPERA, VEŠALA, KLEVETA I UVREDA! 

Politika Srpske napredne stranke nije politika snajpera, vešala, keleveta i uvreda, već politika novih kilometara puteva, novih hektara voća, novih infrastrukturnih projekata i novih radnih mesta, rekao je Đokić.

Predsednik opštine Milan Đokić kaže da je na prostoru bivšeg IMT-a, u hali motora, stacionirana knjaževačka kompanija SCS, kao i to da se nekadašnja TINA od skora zove ,,Mobi“ i zaposliće u prvoj fazi 50, a u narednoj godini još stotinak radnika.

U hali bivšeg ,,Imosa“ nemačka kompanija ,,Hatiba“  formira svoj proizvodni proces, a ove godine zaposliće 50 radnika, naredne godine još toliko, potvrdio je Đokić.

ITALIJANI GRADE FABRIKU PREKO PUTA IMT-A

Milan Đokić kaže da ima još dobrih vesti na polju ekonomije i zapošljavanja ljudi jer italijanska firma ,,Prodžeti“ ponovo inicira dolazak u Knjaževac i započinjanje posla na lokaciji, odnosno na zemljištu koju su pre nekoliko godina kupili.

Povezano

VESTI IZ KATEGORIJE

Radio Bubamara