Књажевачке

НОВИНЕ

Broj pregleda

MEDIJI JAVLJAJU: Malčanski berberin na potezu između Knjaževca i Svrljiga

Osmi dan traje potraga za Monikom Karimanović (12) i otmičarem Ninoslavom Jovanovićem, poznatijem kao Malčanski berberin, za koga policija sumnja da ju je oteo proteklog petka.

foto ilustracija
foto ilustracija

Intenzivna potraga vrši se na teritoriji jugoistočne Srbije, konkretno oko Svrljiga i Knjaževca, gde se sumnja da se berberin skriva.
Ovo jedna od većih akcija srpske policije gde su uključeni helikopteri, psi tragači, dronovi i termovizijske kamere.

Piše ,,Kurir“: NAJNOVIJI TRAG! MALČANSKI BERBERIN S MONIKOM TRAŽIO VODU U SVRLJIŠKOM MILJKOVCU: U kući jedne meštanke proveli noć

U potragu su se uključili vatrogasci-spasioci, lovci, izviđači, radio amateri, pripadnici preduzeća koja se bave privatnim obezbeđenjem, a od večeras u potrazi za berberinom su se uključili i Svrljižani koji su se podelili  u tri grupe.

Piše ,,Blic“: OTKRIVEN NOVI TRAG Malčanski berberin u nedelju od meštana Svrljiškog Miljkovca tražio vodu, DEVOJČICA BILA S NJIM

Za sutra je najavljeno novo okupljanje ispred zgrade opštine Svrljig u 10h gde će između građana biti dogovoreni dalji koraci oko potrage i pomoći policiji.

Jovanović je prethodno bio i pritvoru od 8. jula 2005. godine, potom i na izvršenju kazne od 12 i po godina zatvora jer je izvršio krivično delo obljuba ili protivprirodni blud sa detetom (licem koje nije navršilo 14 godina).

Policija poziva građane koji prepoznaju muškarca sa fotografije, a imaju bilo kakve informacije o njegovom kretanju ili koje bi bile od pomoći da se jave na brojeve telefona 192 i 018/522-982.

Povezano

VESTI IZ KATEGORIJE

Radio Bubamara