Књажевачке

НОВИНЕ

Унесите овде текст наслова

Broj pregleda

Ulice Kaplarova i Milana Punčića dobijaju potpuno novo lice

Predsednik opštine Knjaževac Milan Đokić najavio je da će u 2020. godini građani Kaplarove ulice i Milana Punčića dobiti uređenija naselja sa novim zelenim površinama, parking mestima, odmorištima i sl.

Predsednik opštine Milan Đokić, obilazak, foto: A.S.
Predsednik opštine Milan Đokić, obilazak, foto: A.S.

Vredno je spomenuti da je u 2019. godini sredstvima iz budžeta preuređen prostor između stambenih zgrada u ulici Devete brigade, a slični projekti biće realizovani i u ovoj godini.

U Kaplarovoj postoji nekoliko stambenih zgrada i prostor između njih i ulice je neuređen. Spremamo proejkte i dokumentaciju kako bi smo krenuli sa radovima čim vremenski uslovi to dozvole. Imamo ideju da tu napravimo mesta koja će biti prikladna za okupljanje stanara tih stambenih zgrada, poručio je predsednik Đokić.

Inače, po rečima Milana Đokića, u ulici Milana Punčića biće izgrađena parking mesta, mesta za odmor i detaljno će biti uređena zelena površina.

U BUDŽETU I SREDSTVA ZA ENERGETSKU EFIKASNOST…
U budžetu za ovu godinu planirana su i sredstva za eneregestku efikasnost knjaževačkih stambenih zgrada.

Izrada projekata uređenja Kaplarove i Milana Punčića, delova grada u kojima živi veliki broj stanovnika Knjaževca, poverena je Javnom preduzeću za razvoj, urbanizam i izgradnju.

Povezano

VESTI IZ KATEGORIJE

Radio Bubamara

Najčitanije
sada