Књажевачке

НОВИНЕ

Opština brine o sugrađanima

Broj pregleda

NOVE MERE U CILJU SPREČAVANJA ŠIRENJA VIRUSA KORONA! 

Predsednik Milan Đokić rekao je da su na snazi nove mere u cilju sprečavanja širenja virusa korona.

Predsednik opštine Knjaževac Milan Đokić, foto: Knjaževačke novine
Predsednik opštine Knjaževac Milan Đokić, foto: Knjaževačke novine

NOVE MERE U CILJU SPREČAVANJA ŠIRENJA VIRUSA KORONA! 

RADNO VREME: Doneta je odluka da svi maloprodajni objekti i objekti kojima nije potpuno zabranjen rad – rade najkasnije do 16,30 časova.

KUĆNI LJUBIMCI: Svi koji imaju kućne ljubimce moći će da ih prošetaju u intervalu od 20 do 21 sat i ne dalje od 200 metara od svoje kuće.

ZABRANA KRETANJA: Kada su u pitanju mere zabrane kretanja, na snazi je policijski sat od 17 časova do 5 sati ujutru. Ovo važi za sve građane Srbije, osim za one koji imaju neku vrstu radne obaveze i određenu potvrdu koju izdaju poslodavci u saradnji sa nadležnim organima.

POLJOPRIVREDA: Kada je u pitanju poljoprivreda, nadležni razmatraju mogućnost da knjaževačkim poljoprivrednicima dodatno izađu u susret. Postoje instrukcije od strane države i u narednim danima Knjaževčani, poljoprivrednici, biće obavešteni kako će moći da obavljaju poljoprivredne radove u polju.

TAKSI PREVOZ: Po pitanju taksi prevoza, prevoznici imaju obavezu da ostave po dva svoja vozila koja će i posle 17 časova biti dežurna i na raspolaganju građanima koji rade duže kako bi ih prevezli do radnog meta i kuće.

Povezano

VESTI IZ KATEGORIJE

Radio Bubamara