Књажевачке

НОВИНЕ

Dobra vest

Broj pregleda

Nakon vanrednog stanja OVE TRI KOMPANIJNE ZAPOŠLJAVAĆE KNJAŽEVČANE!

U Knjaževcu će po završetku vanrednog stanja najverovatnije početi sa radom tri nove fabrike i to ,,SCS“, ,,Mobi“ i ,,Hatiba“.

Ilustracija, ekonomija, Knjaževac, foto: Pixabay.com
Ilustracija, ekonomija, Knjaževac, foto: Pixabay.com

Ove kompanije uposliće veliki broj Knjaževčana, a sa proleća su trebale već da krenu sa radom, međutim pojava virusa korona je zaustavila sve aktivnosti.

Naime, ,,SCS“ je novi pogon koji je smešten u bivšem IMT-u i bave se proizvodima od metala, nekadašnju kompaniju ,,Tina“ kupila je kompanija ,,Mobi“ koja je proteklih meseci pribavila mašine, opremljen je mašinski park i renoviran je objekat, a posao će biti nastavljen u punom obimu. Što se tiče firme ,,Hatiba“ koja je otkupila ,,Impos“ u stečaju, i ona će krenuti sa radom, sređena je hala, zapošljeni su već neki radnici, a kako saznajemo nezvanično, u prvoj fazi biće zapošljeno 50 radnika.

FABRIKA OZUBLJENJA BIĆE PONUĐENA INVESTITORIMA

Predsednik opštine Knjaževac Milan Đokić kaže da će ,,Fabrika ozubljenja“ biti ponuđena najpre knjaževačkim investitorima, a potom, ukoliko niko ne bude zainteresovan za radni prostor od 8.000 kvadrata, biti ponuđena investitorima iz Srbije i regiona.

Povezano

VESTI IZ KATEGORIJE

Radio Bubamara