Књажевачке

НОВИНЕ

Kovid-19

Broj pregleda

ĐOKIĆ UPUTIO JAKU PORUKU SVOJIM KNJAŽEVČANIMA!

Milan Đokić, predsednik opštine Knjaževac, uputio je jaku poruku svojim sugrađanima a tiče se aktuelne situacije sa koronavirusom. 

Predsednik opštine Knjaževac Milan Đokić, foto: Knjaževačke novine
Predsednik opštine Knjaževac Milan Đokić, foto: Knjaževačke novine

Đokić je rekao da je potrebno samo 14 dana da se svi pridržavaju mera i da se život vrati u normalu, što je veoma ohrabrujuća i jaka poruka za sve Knjaževčane, imajući u vidu da se opština Knjaževac u prvom naletu koronavirusa borila lavovski protiv ove pandemije i izašla sa veoma malim posledicama. 

Predsednik opštine Knjaževac Milan Đokić uputio je apel svim građanima da se pridržavju mera koje su donešene prilikom proglašenja vanredne situacije u Knjaževcu, kao i odluke Vlade Republike Srbije i Kriznog štaba a tiču se zaštite odr virusa Kovid-19.

Milan Đokić kaže da su mere koje zahtevaju malo odricanja, da se nose maske i da se izbegnu okupljanja narednih 14 dana, kada bi, po svemu sudeći, epidemiološka situacija bila značajno bolja.

Sve ovo ostavićemo iza sebe, ali hajde da se dve nedelje odreknemo nekih masovnih okupljanja, bilo u kafićima, u kućama, seoskim domaćinstvima i vikendicama, hajde da budemo odgovorni i pažljivi prema sebi i drugima, a 14 dana će brzo proći i imaćemo značajno bolju epidemiološku situaciju, rekao je Đokić.

On je istakao da ukoliko svi ispoštuju te mere moguće je ukidanje vanrednih mera, pa će možda biti otvoren i bazen, te da će biti nastavljene neke aktivnosti iz normalnog života.

Ukoliko se ne pridržavamo mera, plašim se da ćemo pre svega ostati bez mogućnosti da naši zdravstveni radnici sve one koji su bolesni pregledaju i pruže zdravstvenu uslugu, a pored toga plašim se da ćemo jesen dočekati bez velikog broja naših sugrađana, što svakako niko od nas ne bi želeo, poručio je Đokić.

Povezano

VESTI IZ KATEGORIJE

Radio Bubamara