Књажевачке

НОВИНЕ

Politika

Broj pregleda

Miletić ponovo na čelu USS – Igor Stevanović iz Knjaževca zamenik!

Juče je u sali Doma kulture, uz sve propisane mere zaštite od Covid-19, održana Izborna skupština Ujedinjene seljačke stranke na kojoj je za predsednika ove stranke, na nivou  Srbije, izabran dosadašnji lider Milija Miletić, a za njegovog zamenika Igor Stevanović. 

Stevanović i Miletić, foto: Knjaževačke novine, M.M.
Stevanović i Miletić, foto: Knjaževačke novine, M.M.

Milija Miletić je aktuelni narodni poslanik u Narodnoj Skupštini Republike Srbije i odbornik u SO Svrljig, dok je Igor Stevanović na mestu zamenika predsednika SO Knjaževac u drugom mandatu.

Vredno je reći da Ujedinjena seljačka stranka odlično sarađuje sa koalicionim partnerom Srpskom naprednom strankom i čine vlast u ove dve opštine, u Knjaževcu i Svrljigu.

Ujedinjena seljačka stranka ima više od 50 odbora na teritoriji Republike Srbije, svi su aktivni, a u mnogim gradovima i opštinama je deo vlasti i ima svoje odbornike, opštinske većnike, direktore i sl.

Predsednik Ujedinjene seljačke stranke Milija Miletić poručio je da će nastaviti da se bori za mala mesta i jugoistok Srbije.

U ime Srpske napredne stranke skupu su prisustvovali Dragana Sotirovski, gradonačelnica Niša, Predrag Babović, načelnik Nišavskog upravnog okruga i Dušan Mihajlović.

Povezano

VESTI IZ KATEGORIJE

Radio Bubamara