Књажевачке

НОВИНЕ

Planinarski savez Srbije

Broj pregleda

Treća redovna skupština XXII saziva Planinarskog saveza Srbije

Treća redovna Skupština XXII saziva PSS zakazana je za 13. mart 2021. godine. Skupština će se održati pomoću internet platforme Gugl sastanak (Google Meet), a glasanje pomoću onlajn anketnog obrasca.

Stara planina, foto: Redakcija
Stara planina, foto: Redakcija

Pravo glasa na Skupštini ima 153 delegata iz 80 klubova/društava i 7 delegata iz teritorijalnih saveza, Stručnog saveta sportskih stručnjaka i Sekcije zaslužnih sportista. Na Skupštini pravo na učešće ima i 100 delegata bez prava glasa.

Spisak delegata sa Gugl adresom (Gugl nalogom) i brojevima telefona klubovi/društva dostavljaju kancelariji PSS do 5.3.2021.

Prema termin planu aktivnosti ovom prilikom Vam prosleđujemo link ka Gugl disku na kojem se nalazi materijal za Skupštinu:

https://drive.google.com/drive/folders/17tP0jtXG3PV3aXcrvqzUCAWPTJR0IjLm?usp=sharing

Dokumenta možete komentarisati i preuzeti. Na predstojećem trećem pripremnom sastanku zakazanom za 10.3.2021. analiziraćemo komentare i sugestije.

Ukoliko imate sugestije za dopunu dnevnog reda, molimo Vas da ih dostavite pre početka Skupštine.

Poziv za Pripremni sastanak, pin-kodove za verifikaciju glasanja, kao i pripadajuće linkove dostavićemo delegatima na lične mejlove, a najkasnije do 07.3.2021. godine.

Poziv za Skupštinu, pin-kodove za verifikaciju glasanja, kao i pripadajuće linkove dostavićemo delegatima na lične mejlove, a najkasnije do 11.3.2021. godine.

Povezano

VESTI IZ KATEGORIJE

Radio Bubamara