Књажевачке

НОВИНЕ

Унесите овде текст наслова

Broj pregleda

Apel studentima da izbegavaju okupljanja

Prvi potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Branko Ružić apelovao je danas na studente da se suzdrže od masovnih okupljanja i proslava i da poštuju mere države, koje su jedina šansa da se izborimo sa koronavirusom i vratimo normalnom funkcionisanju.

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Uz sve razumevanje koje mogu da imam za potrebu i da se provedete i opustite, apelujem na vas da izbegavate bilo kakve mogućnosti u kojima će virus pobeđivati, a mi gubiti, poručio je Ružić povodom nedavnog okupljanja studenata.

Prema njegovim rečima, najmanje što možemo da uradimo za već napregnuti zdravstveni sistem jeste da se, poštujući mere Vlade, solidarišemo sa svakim njegovim radnikom – od doktora, preko medicinskih sestara, do svakog člana nemedicinskog osoblja.

Nastavkom okupljanja svaka lepa okolnost i svako nama svojstveno druženje biće sve dalje i dalje, a to ne smemo dozvoliti, posebno ne sada, kada država čini što retko koja u svetu uspeva – da obezbedi izlaz iz ove situacije, istakao je Ružić.

Povezano

VESTI IZ KATEGORIJE

Radio Bubamara

Najčitanije
sada