Књажевачке

НОВИНЕ

COVID-19

Broj pregleda

Vakcinacija i bez prijavljivanja u Knjaževcu i selima

Od danas 6. aprila 2021. godine, počinje imunizacija vakcinom “Sinofarm” kineske proizvodnje, bez potrebe prethodnog prijavljivanja, na punktovima u Domu kulture i selima knjaževačke opštine.

Vakcina, ilustracija, foto: Knjaževačke novine
Vakcina, ilustracija, foto: Knjaževačke novine

Na punktu u Domu kulture od 8 do 20 časova radiće dve ekipe, jedna za građane koji su zakazali i dobili termin vakcinacije, dok će druga ekipa zdravstvenih radnika obavljati imunizaciju onih osoba koje se nisu prijavile, a žele da prime “Sinofarm” vakcinu.

U sredu, 7. aprila 2021. godine vakcinacija će biti organizovana za meštane Minićeva i okolnih sela. Imunizacija je u ambulanti od 8 do 15 časova.

U četvrtak, 8. aprila 2021. godine vakcinu će primati u Kalni stanovnici ovog i okolnih sela u ambulanti od 8 do 15 časova.

Iz Zdravstvenog centra Knjaževac apaluju na sve građane da prilikom dolaska na punktove za vakcinaciju budu strpljivi, poštuju propisane epidemiološke mere (držanje distance, nošenje maski) i poručuju da vakcina ima m, dovoljno, te da niko, ko želi da se vakciniše, neće biti uskraćen.

Takođe, podsećaju da sa sobom treba poneti zdravstvenu knjižicu i ličnu kartu.

Vakcinacija će narednih dana biti organizovana i u većim knjaževačkim fabrikama, o čemu će zaposleni u tim kompanijama biti blagovremeno obavešteni.

Povezano

VESTI IZ KATEGORIJE

Radio Bubamara