Књажевачке

НОВИНЕ

Svaka čast!

Broj pregleda

Učenici Tehničke škole iz Knjaževca izborili plasman na nacionalno finale

Od 19. do 23. aprila realizovana je nedelja učeničkih kompanija, koju je obeležio preduzetnički duh mladih našeg regiona.

Foto: Tehnička škola Knjaževac
Foto: Tehnička škola Knjaževac

Učenička kompanija Tehničke škole ,,Spirit of the Past“ razvila je poslovnu ideju zahvaljujući kojoj je izborila plasman na nacionalno finale – čiji pobednik će predstavljati Srbiju na evropskom takmičenju najboljih učeničkih kompanija.

Preko 250 učenika, 50 učeničkih kompanija iz 19 gradova iz svih delova naše zemlje, predstavilo je svoje preduzetničke ideje.

Učeničku kompaniju „Spirit of the Past” predstavljaju učenice odeljenja II/4 i IV/2, obrazovnog profila komercijalista, Ljubica Šišić i Dunja Šambo kao i učenice odeljenja III/4, obrazovnog profila turističko-hotelijerski tehničar: Marijana Savić, Tijana Trifunović i Milica Manojlović, a mentori učenicima su profesori Ivan Amon i Sanja Markulin.

Poslovna ideja je turistička usluga koja će pružiti mogućnost turistima i posetiocima arheološkog lokaliteta Timacum minus da ga dožive na jedan jedinstven i vizuelno bogat način.

Zahvaljujemo se na saradnji i podršci Zavičajni muzej Knjaževac, stoji u saopštenju Tehničke škole koje je objavljeno na zvaničnoj FB stranici.

Povezano

VESTI IZ KATEGORIJE

Radio Bubamara