Књажевачке

НОВИНЕ

Sport

Broj pregleda

Uspeh knjaževačkih tenisera Teniskog kluba ,,Magnet“

Teniski turnir ,,Timočka krajina OPEN 2021.“ završen je ovih dana, a Sofija Krstić iz Knjaževca osvojila je treće mesto u singlu i drugo mesto u dubl nastupu na ovoj sportskoj manifestaciji.  

Foto: Teniski klub ,,Magnet'', autor: Nenad Živanović, sajt: maliigraci.rs
Foto: Teniski klub ,,Magnet“, autor: Nenad Živanović, sajt: maliigraci.rs

Treći put zaredom održan je teniski turnir prve kategorije ,,Timočka krajina OPEN 2021.“ za devojčice i dečake do 16 godina.

Najbolji teniski juniori Srbije okupili su se prošlog vikenda u Knjaževcu i Zaječaru.

Kao i ranijih godina devojčice su igrale u Knjaževcu u organizaciji Teniskog kluba Magnet, dok su dečaci igrali u Zaječaru u organizaciji Teniskog kluba As Timok.

Kod devojčica domaća takmičarka Sofija Krstić osvojila je treće mesto i tako osvojila jednu od vrednih nagrada – vikend u hotelu Stara planina.

Prva na turniru je Milica Popovski iz Pančeva, druga Milica Martinović iz Niša, treće mesto su osvojile Sofija Krstić iz Knjaževca i Jevrosima Mitić iz Leskovca.

U dubl konkurenciji kod devojčica prvo mesto osvojio je par Popovski/Radojković, drugo mesto Krstić/Martinović a treće mesto Mitić/Krstić.

Kod dečaka prvi na turniru je Todor Vukamonović iz Beograda, drugi je Nikola Jović iz Niša a treći su Petar Ćertić i Nikola Lulić iz Beograda.

Turnir je ove godine okupio takmičare iz Beograda, Pančeva, Niša, Kragujevca, Leskovca, Bora, Kikinde, Babušnice, Kruševca, Zaječara i Knjaževca.

Povezano

VESTI IZ KATEGORIJE

Radio Bubamara