UŽAS U KNJAŽEVCU

Broj pregleda

Devojka iz Knjaževca, koja je slabovida i teško pokretna u ispovesti za Kurir ispričala je sve detalje torture koju je doživela nakon majčine smrti.

Terenska fotografija, autor: M. Ilić, novinar Knjaževačke novine
Terenska fotografija, autor: M. Ilić, novinar Knjaževačke novine

Teško pokretna i slabovida M. M. (26) iz Knjaževca tvrdi da je S. M., poznanik njene pokojne majke, pokušao da je siluje kada je došao u njenu kuću da joj donese hranu!

Kako objašnjava za Kurir, ona posle smrti majke živi sama. Mama joj je preminula pre osam meseci od koronavirusa

– S. M. ranije je nekoliko puta dolazio dok je majka bila živa. Međutim, pojavio se 4. maja, trećeg dana Vaskrsa. Doneo je kesu sa smrznutim pecivom, dva piva i tri kuvana jaja. Seo je za sto i nakon nekog vremena ponudio mi da popijem pivo. Odbila sam, ali je insistirao. Ubeđivala sam ga da ne konzumiram alkohol, te je prestao s navaljivanjem – započinje ispovest M. M.

Govorila da prestane

Kako dalje tvrdi, S. M. je ubrzo počeo da joj priča kako ona ne može da živi sama, kako joj je potreban muškarac.

– Istovremeno je počeo da me dodiruje po rukama. Bilo mi je neprijatno, sklanjala sam ruku, a kako je on nastavio, ustala sam i rekla mu da moram do kuhinje po vodu. Mislila sam da ću uspeti da izađem iz kuće, ali on je ustao za mnom. Uneo mi se u lice, silom mi strgnuo masku i počeo da me pipa po licu, pokušavajući da me poljubi. Uporno sam se sklanjala, govorila mu da to ne radi, da prestane, da ne želim! Rekla sam mu i da mi je muka i da mi se vrti u glavi – priča još uvek pod stresom devojka:

– Moje reči kao da nisu dopirale do njega. Ubeđivao me je kako moramo da imamo odnos i zavlačio mi ruku pod džemper i dodirivao mi grudi. Od stresa i straha noge su mi klecale, te me je povukao za ruku i sela sam na fotelju, a on je kleknuo ispred mene.

Potom je, kako kaže, tražio od nje da skine čarape da joj vidi stopala.

– Mazio mi je noge. Onda je seo na fotelju i povukao me kod sebe u krilo. Dodirivao me po butinama i grudima, ljubio mi vrat i uvo. Gadio mi se, može otac da mi bude – priča nesrećna devojka, dok se priseća jezivih detalja.

Kako je objasnila, u jednom trenutku ju je povukao na krevet.

Prijavila nadležnima

– Pokušavao je da mi skine džemper uz reči da mi ne treba i da je toplo. Ne znam koliko puta sam mu rekla da prestane i da ne želim ništa da imam s njim. Prestravila sam se kada mi je zavukao ruku u helanke, sklonio donji veš i pipao me po polnom organu – kaže M. M. i dodaje da tada kao da je dobila neku snagu, te da ni sama ne zna kako je uspela da se odbrani i izađe u dvorište.

– Kada sam izašla, on je pobegao. Sve sam prijavila Centru za socijalni rad, jer nisam znala kome da se prvo obratim, a oni su obavestili policiju i Hitnu pomoć – rekla je M. M.

Problem do problema: Plašim se da neće imati ko da brine o meni

M. M. kaže da je rođena s deformitetom stopala, kao i da je do sada imala pet operacija, prvu kao beba, a čeka je još intervencija.

– Te operacije nisu bile uspešne, oba stopala su mi degenerativno izmenjena i sa ograničenim pokretima. Imam abnormalne, konstantne bolove. Levo stopalo mi je kao od gume, te se otežano krećem, a pored toga i slabije vidim, nisam sposobna da radim i živim od socijalne pomoći od oko 8.000 dinara – priča svoju muku M. M. i dodaje da je posle majčine smrti ostala sama, a da je kuća u kojoj živi oronula.

– Pitanje je dana kada će mi se sve srušiti na glavu. Ima dosta vlage i buđi, a to smeta mom zdravstvenom stanju. Ali nemam novca da to popravim. Pomaže mi kako ko može. Komšije mi donose hranu i novac, kao i drva za zimu. Hvala im na tome, ali sada mi je neophodan novac za operaciju nogu, jer ću, plašim se, ostati potpuno nepokretna, a nema ko da brine o meni. Možda bih mogla da radim nešto i od kuće, ali trebalo bi da idem na operaciju očiju.

(Kurir.rs/Jelena Rafailović)
Izvor: https://www.kurir.rs/crna-hronika/3727153/doneo-mi-je-hranu-pa-probao-da-me-siluje

Povezano

Vozio pijan pa udario u stub pored puta! EVO KOLIKO JE IMAO PROMILA!!!

HRONIKA KNJAŽEVAC: Vozio pod dejstvom kokaina i alkohola…

MUP preduzeo niz mera nakon tragičnih događaja u Srbiji u maju 2023. godine

Uhapšen Knjaževčanin (40) sa 63 grama droge i vagicom za precizno merenje

Zadržani zbog vožnje pod dejstvom narkotika i alkohola

Uhapšen M.G. (34) sa 25 grama kokaina

VESTI IZ KATEGORIJE

U narednih sedam dana dizel jeftiniji za tri dinara

Učenici OŠ ,,Dubrava“ izborili plasman na republičko takmičenje

Knjaževački osmaci u poseti Tehničkoj školi (FOTO)

Opština Knjaževac na Međunarodnom sajmu turizma u Sofiji

Da li ste sprmeni: Uskršnji post 2024. počinje 18. marta

Stonoteniserke iz Knjaževca ostvarile odlične rezultate na turniru Druge lige RSTSN

Radio Bubamara Live

Najnovije na portalu

U narednih sedam dana dizel jeftiniji za tri dinara

Učenici OŠ ,,Dubrava“ izborili plasman na republičko takmičenje

Knjaževački osmaci u poseti Tehničkoj školi (FOTO)

Opština Knjaževac na Međunarodnom sajmu turizma u Sofiji

Da li ste sprmeni: Uskršnji post 2024. počinje 18. marta

Stonoteniserke iz Knjaževca ostvarile odlične rezultate na turniru Druge lige RSTSN