Књажевачке

НОВИНЕ

Унесите овде текст наслова

Broj pregleda

MILETIĆ: REM da omogući medijsku ravnopravnost političkim strankama! (FOTO, VIDEO)

Narodni poslanik Milija Miletić u Skupštini Srbije je podržao izbor člana Saveta REM-a i istakao da je potrebno da REM omogući svim političkim strankama medijsku ravnopravnost.

Miletić Milija, foto: Parlament.rs
Miletić Milija, foto: Parlament.rs

– Na predlog udruženja filmskih, scenskih i dramskih umetnika i udruženja kompozitora biramo jednog od dva kandidata za člana Saveta REM-a. Važno je da REM bude u kompletnom sastavu i da radi u interesu građana Srbije – ističe Miletić.

Kao predsednik Ujedinjene seljačke stranke poručio je da je potrebna medijska ravnopravnost tokom izborne kampanje:

– Tokom međustranačkog dijaloga o izborima jedna od najvažnijih tema su mediji. Potrebno je da se čuje glas svih učesnika u izbornoj kampanji. Nadam se da će uz pomoć REM-a biti omogućena medijska ravnopravnost – poručio je narodni poslanik.

Miletić je podržao Telekom Srbiju kada je reč o pravima na prenos Premijer lige i naglasio da je bitno da svi građani u Srbiji mogu da prate sportske događaje:

– Veoma je važno što je Telekom Srbija otkuila prenos Premijer lige, sada će moći svaki građanin da gleda. Bitno je i da REM da sugestije nacionalnim televizijama i da se omogući opštinama da prikažu svoje potencijale građanima Srbije. „Prva harmonika“, „Belmužijada“,
„Dani banice“ i druge manifestacije moraju dobiti veću medijsku pažnju – zaključio je Miletić.

Povezano

VESTI IZ KATEGORIJE

Radio Bubamara

Najčitanije
sada