Књажевачке

НОВИНЕ

Унесите овде текст наслова

Broj pregleda

Poboljšati uslove rada policijskih službenika

Ministar unutrašnjih poslova u Vladi Republike Srbije Aleksandar Vulin razgovarao je danas sa predsedavajućim Predsedništvu Nezavisnog sindikata policije Veselinom Nikolićem o poboljšanju uslova rada policijskih službenika i aktuelnim pitanjima iz nadležnosti MUP-a.

Policija, foto ilustracija: Knjaževačke novine
Policija, foto ilustracija: Knjaževačke novine

Vulin je istakao da će se nastaviti rad na poboljšanju uslova rada kroz nabavku opreme, vozila, uniformi, kao i renoviranje i adaptaciju objekata i zgrada policijskih stanica.

Na sastanku je postignut dogovor o nastavku saradnje po pitanju socijalno-ekonomskog položaja zaposlenih kroz socijalni dijalog i međusobno uvažavanje.

Ministar je naglasio da državno rukovodstvo poštuje rad, napore i požrtvovanost policijskih službenika koji se bore za bezbednost naših građana i trude da osiguraju mirnu budućnost našoj deci.

Činimo sve kako bismo ojačali materijalni položaj policije, ne samo kroz povećanje plata, već i kroz rešavanje njihovog stambenog pitanja putem stanogradnje za pripadnike snaga bezbednosti, ali i kroz druge vidove nagrađivanja i podršku kojom želimo da im izrazimo zahvalnost za sve što čine za narod i državu, poručio je Vulin.

Nikolić je iskazao zahvalnost ministru na razumevanju i radu na poboljšanju uslova rada i materijalnog položaja pripadnika resornog ministarstva.

Nezavisni sindikat policije pružio je punu podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i ministru Vulinu u borbi protiv kriminala.

Sastanku je prisustvovao i pomoćnik ministra i načelnik Sektora za ljudske resurse Vladimir Ilić, koji je istakao da su sindikati partneri i prijatelji Ministarstva i izrazio uverenje da će se zajedničkim zalaganjem poboljšati uslovi rada svih pripadnika, što je osnovni zadatak.

Povezano

VESTI IZ KATEGORIJE

Radio Bubamara

Najčitanije
sada