Књажевачке

НОВИНЕ

Politika na lokalu

Broj pregleda

KONSTRUKTIVNA: Održana sednica Skupštine opštine Knjaževac

Odbornici SO Knjaževac na prethodnoj sednici usvojli su izveštaje o ostvarenim rezultatima i pripremljenosti osnovnih i srednjih škola, kao i planove rada za narednu godinu svih škola i Predškolske ustanove ,,Bajka“, te izveštaje o radu za tekuću godinu. 

Sednica SO Knjaževac, foto: M.M.

Na sednici SO Knjaževac, odbornici su imali prilike da razmatraju, diskutuju i usvoje predloge odluka koje se tiču za skidanje useva sa poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini na teritoriji knjaževačke opštine.

Takođe, usvojen je i Predlog rešenja o davanju saglasnosti na Odluku NO JKP ,,Toplana“ Knjaževac o cenama toplotne energije.  
Usvojenis su i Predlog Odluke o naknadi troškova smeštaja i ishrane u Domu učenika srednjih škola za učenike sa prebivalištem van opštine Knjaževac, Predlog odluke o izmeni i dopuni Odluke o finansijskoj podršci porodici sa decom, Predlog rešenja o davanju saglasnosti na Program o izmeni i dopuni Programa poslovanja Javnog komunalnog preduzeća “Toplana” za 2021. godinu, kao i predlog odluke o donošenju Godišnjeg programa zaštite, uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta opštine Knjaževac za 2021. godinu.
Usvojeni su i predlozi rešenja o imenovanju vršioca dužnosti JKP “Standard” i Preduzeća za razvoj, urbanizam i izgradnju.

Povezano

VESTI IZ KATEGORIJE

Radio Bubamara