Књажевачке

НОВИНЕ

Novi asfalt

Broj pregleda

Kompletno rekonstruisana Jug Bogdanova ulica!

Ulica Jug Bogdanova u Knjaževcu potpuno je rekonstruisana, a radove na asfaltiranju obišao je predsednik opštine Knjaževac Milan Đokić. 

Ilustracija, foto: Arhiva
Ilustracija, foto: Arhiva

Đokić ističe da je najpre izvršena rekonstrukcija vodovodne mreže u ovoj ulici, znajući da je raniijih godina dolazilo do raznih kvarova, pa su samim tim zamenjeni i svi priključci znajući da je ovo važan deo sisrema za vodosnabdevanje.

Predsednik opštine Milan Đokić, obilazak, foto: A.S.
Predsednik opštine Milan Đokić, obilazak, foto: A.S.
Oko 6 miliona dinara koštala je samo rekonstrukcija vodovodne linije FI 400, a 2,8 miliona rekonstrukcija same ulice. Ostalo nam je još da se uradi trotoar sa desne strane koji će biti urađen u prvoj fazi sada, a u drugoj na proleće. Iskoristili smo ove lepe dane da završimo započete poslove. Sređivanje Jug Bogdanove ulice nije bilo u planu da se sve završi u ovoj godini, ali zahvaljujući vrednoj građevinskoj operativi i dobroj organizaciji poslova uspeli smo da završimo i ovu ulicu, rekao je predsednik opštine Knjaževac Milan Đokić.


Vredno je istaći da je nedavno završena i ulica Koste Racina i u toj ulici je prvo urađena vodovodna mreža koja je koštala 1,2 miliona dinara, a rekonstrukcija ove ulice 4,1 miliona dinara.

Povezano

VESTI IZ KATEGORIJE

Radio Bubamara