Књажевачке

НОВИНЕ

Srpskoligaš

Broj pregleda

FK ,,Timočanin“ proslavio 100 godina postojanja!

Fudbalski klub ,,Timočanin“ obeležio je 100 godina od osnivanja kluba svečanom sednicom Skupštine kluba. 

Novi projekat

Sednica je održana u Domu kulture u Knjaževcu, a pored mnogobrojnih zvanica ovoj svečanosti prisustvovao je i predsednik opštine Knjaževac Milan Đokić.

Predsednik Đokić istakao je da se godišnje za razvoj sporta odvaja 50.000.000 dinara i to su značajno veća sredstva koja se odvajaju za sport od mnogo većih i bogatijih gradova i opština od Knjaževca.

Milan Đokić, predsednik opštine
Milan Đokić, predsednik opštine

Motiviše nas to što vidimo da se u našim klubovima dobro radi, što vidimo mnogo dece na sportskim igralištima, što nas vrlo često obraduju i dobrim sportskim rezultatima. ,,Timočanin” svakako ima kapaciteta – postoje infrastrukturni preduslovi, a to su dobri tereni i dobri uslovi za rad. Tu je i dobra organizacija unutar kluba, ali i stručni kadar koji može da iznese čitav trenažni ciklus. Mislim da ćemo 102. godišnjicu dočekati u većem rangu takmičenja nego stotu,” rekao je ovom prilikom Milan Đokić, predsednik opštine Knjaževac.

Okupljenima se obratio i predsednik FK ,,Timočanin“ Miloš Stojanović.

Velika mi je čast i zadovoljstvo biti na čelu kluba kakav je ,,Timočanin” u stogodišnjici postojanja. Pre godinu dana kada sam došao na čelo kluba ispunio sam obećanje i došli smo do nekih ciljeva, a to je stabilizacija mlađih kategorija i u prvom timu ima naše dece, što je i glavni cilj. Prvi tim se takmiči u trećem rangu takmičenja Srpske lige Istok na visoko  četvrto mesto i u veoma jakoj konkurenciji, a verujem da ćemo u sledećoj sezoni otići i korak dalje, rekao je Miloš Stojanović, predsednik FK ,,Timočanin”.

Povezano

VESTI IZ KATEGORIJE

Radio Bubamara