Књажевачке

НОВИНЕ

Унесите овде текст наслова

Broj pregleda

Opština Knjaževac brine o svojim školama, a ova dobija potpuno novi izgled!

Knjaževačka gimnazija će uskoro dobiti potpuno novi izgled.

Ilustracija, radovi, foto: Jason Lawrence, pixabay
Ilustracija, radovi, foto: Jason Lawrence, pixabay

Naime, dok su učenici na raspustu Opština ulaže napore i radi na uređenju Knjaževačke gimnazije, a sve učenike dočekaće kompletno uređene i okrečene učionice, uređen GYM teatar, popločan plato u novom delu zgrade i novi podovi u svim učionicama u školi.

Koristimo dane zimskog raspusta da nastavimo akciju sređivanja knjaževačkih škola. U Knjaževačku gimnaziju u prethodnim godinama uloženo je mnogo para: uradili smo fasadu, fiskulturnu salu, toalete, uredili dvorište… Sada želimo da podove u svim učionicama koji su ovakvi u zadnjih 40-50 godina potpuno renoviramo da bi naši gimnazijalci drugo polugođe započeli u novom ambijentu, u novim i lepim učionicama. Kupili smo nameštaj, uredićemo dodatno i sanitarne čvorove. Trudimo se zaista da pružimo dobre uslove za rad i našim prosvetnim radnicima i našim gimnazijalcima koji su sada tu, ali da učinimo naše srednje škole privlačnijim i za naše osmake. Želimo da oni ostanu i da pohađaju knjaževačke srednje škole, jer sam siguran da knjaževački prosvetni radnici i u Tehničkoj školi i u Gimnaziji apsolutno mogu kvalitetom svoje nastave da pariraju bilo kojoj školi u bilo kom mnogo većem gradu u Srbiji. Upravo zato hoćemo da i njima a i đacima stvorimo dobre uslove za rad, rekao je Milan Đokić ovom prilikom.

Sređivanje knjaževačkih škola, briga o obrazovanju i daljem napredovanju učenika zadatak je koji stoji pred lokalnom samoupravom koja se trudi da dobre učenike nagradi, ali i da im obezbedi dobru i podsticajnu sredinu u školama.

Povezano

VESTI IZ KATEGORIJE

Radio Bubamara

Najčitanije
sada