Књажевачке

НОВИНЕ

Унесите овде текст наслова

Broj pregleda

Javni poziv za lokacije i projekte u turizmu

Regionalna agencija za razvoj istočne Srbije – RARIS je otvorio javni poziv svim vlasnicima privatnih lokacija i projekata u turizmu da ih prijave i besplatno predstave na regionalnom investicionom portalu istočne Srbije „Invest East Serbia“ www.investeastserbia.com. Na sajtu su predstavljene sve ključne činjenice, ekonomski pokazatelji, glavne prednosti poslovanja u našem regionu i predstavljene lokacije i projekti namenjeni investitorima.

Foto ilustracija, raris.org
Foto ilustracija, raris.org

Svi oni koji imaju turističke objekte, parcele pogodne za izgradnju turističkih objekata, projekte za investicije u turizmu, objekte koji se mogu prenameniti za turizam a koji su na prodaju, koji se izdaju ili za koje se traže partneri, mogu se besplatno objaviti u bazi investicionih lokacija na sajtu www.investeastserbia.com.

U bazi je već 20 lokacija i projekata koji su predstavljeni na 3 jezika: engleskom, nemačkom i srpskom. RARIS će promovisati sve investicione mogućnosti na sajtu „Invest East Serbia“, na investicionim konferencijama i skupovima, na sastancima sa domaćim i stranim investitorima, na društvenim mrežama, itd.

Prijavu investicione lokacije ili projekta može podneti vlasnik ili ovlašćeni zastupnik.

U bazu turističkih lokacija i projekata mogu se prijaviti:

  • parcele za izgradnju turističkih objekata
  • turistički objekti koji već postoje a koji se mogu unaprediti, renovirati, dograditi i slično
  • postojeći objekti koji se mogu prenameniti za turizam
  • sve druge lokacije ili projekte na kojima se može razviti poslovanje u turizmu.

Javni poziv i obrazac za prijavu lokacija mogu se naći na adresi: https://www.investeastserbia.com/index.php/javni-poziv-turizam

Za sva pitanja i pomoć možete poslati mejl na invest@raris.org

Izvor: Link

Povezano

VESTI IZ KATEGORIJE

Radio Bubamara

Najčitanije
sada