Књажевачке

НОВИНЕ

Broj pregleda

Održana sednica SO Knjaževac, uskoro se uvodi Privremeni organ

Danas je održana 18. sednica Skupštine opštine Knjaževac, poslednja u ovom sastavu, posle ostavke koju je podneo predsednik opštine Milan Đokić.

Predsednik opštine Milan Đokić, foto: M.M.
Predsednik opštine Milan Đokić, foto: M.M.

“Podneo sam ostavku 30. decembra i još uvek nema inicijative za izbor drugog predsednika iz redova ovih odbornika. Rok je 30 dana i ističe za neki dan. Posle toga, naravno ukoliko se ne desi da skupština izabere drugog predsednika, zamenika kao i opštinsko veće, onda se uvodi Privremeni organ. Uvode se privremene mere a nakon toga sledi raspisivanje izbora i izlazak na birališta 3. aprila. To će biti prilika da Knjaževčani, uz parlamentarne i predsedničke izbore kažu i ocene da li je Knjaževac na dobrom putu ili možda vide neke druge ljude ili stranke koje bi to radile bolje i koje bi želele da vode ovaj grad ili su i dalje za to da Srpska napredna stranka nastavi da vodi ovaj grad kao što to čini zadnjih godina dinamikom koja je vrlo dobra,” rekao je Milan Đokić, predsednik opštine Knjaževac.

Predsednik je govorio i o razlozima podnošenja ostavke, kao i o planovima za budućnost u kojima bi Knjaževac postao jedna od najrazvijenijih Opština.

“Mi smo praktično i podneli ostavke da bismo od građana dobili potvrdu za dalje planove. Mi ne želimo da više Knjaževac trči u budućnost, mi želimo da Knjaževac preskače korake, da što brže dođe tamo gde i pripada, gde mu je i mesto medju najrazvijenije Opštine, ne samo u Srbiji već i na Balkanu. Za takvu politiku ubrzanog razvoja, za takav Knjaževac tražimo podršku građana. Ukoliko oni misle drugačije, naravno da ćemo prihvatiti svaku odluku naroda. Volja naroda je volja Boga,” rekao je Đokić.

Povezano

VESTI IZ KATEGORIJE

Radio Bubamara

Najčitanije
sada

Sorry. No data so far.