Књажевачке

НОВИНЕ

Унесите овде текст наслова

Broj pregleda

Po ovome je Knjaževac prvi u Srbiji, SVAKA ČAST!

Na juče održanoj sednici Skupštine opštine Knjaževac, odbornici su usvojili Odluku o bespovratnom sufinansiranju aktivnosti na investicionom održavanju i unapređenju svojstava stambenih i stambeno-poslovnih zgrada na teritoriji opštine Knjaževac.

Opština, ilustracija
Opština, ilustracija

Odluku je obrazložio predsednik opštine Knjaževac Milan Đokić.

Predsednik opštine Milan Đokić, foto: Opština Knjaževac video
Predsednik opštine Milan Đokić, foto: Opština Knjaževac video

„Tema ove Odluke nisu sitnice koje sami stanari mogu da rešavaju već veliki problemi koje ne mogu da reše finansijski, pravno ili tehnički. Tu su inženjeri iz javnog sektora, javna komunalna preduzeća, pravnici i Opština koja će obezbediti finansijsku pomoć. Sa ovom Odlukom postali smo prva Opština u Srbiji koja sistemski tretira probleme i pruža ruku stanarima svih stambenih zgrada za konkretnu finansijsku pomoć u rešavanju njihovih problema. Želimo da nam grad bude lepši, stambene zgrade uređenije i da život u tim zgradama bude bolji i komforniji. Na taj način povećava se i vrednost stana, a samim tim i imovina građana“, istakao je Đokić.

Posle obavljene serije razgovora sa predstavnicima stambenih zgrada došlo se do zaključka da su najčešći problemi u zgradama ravni krovovi koji prokišnjavaju, kao i dotrajali liftovi.

Povezano

VESTI IZ KATEGORIJE

Radio Bubamara

Najčitanije
sada