Књажевачке

НОВИНЕ

Унесите овде текст наслова

Broj pregleda

U 2022. godini znatno više poseta na portalu ,,Knjaževačke novine“

Od početka 2022. godine broj poseta našem sajtu gotovo se udvostručio.

Promo, foto: pixabay.com
Promo, foto: pixabay.com

Portal ,,Knjaževačke novine“ u 2021. godini na dnevnom nivou brojao je i do 8.000 poseta, a ta brojka od početka 2022. godine gotovo da se udvostručila, podaci su sa zvaničnog sajta ,,Google analytic“.

Na dnevnom nivou linkovi na portalu ,,Knjaževačke novine“ otvore se u proseku 19.061 puta, a svakog dana beleži se porast novih klijenata koji nas posećuju, u proseku 30 sa novih računara, pametnih uređaja i sl.

Nastojimo da građane obaveštavamo objektivno, tačno i na vreme. Jedan smo od najstarijih elektronskih medija u gradu, registrovani smo 15.8.2013. godine i samo jedan mediji je stariji od nas, kada govorimo o elektronskim – internet medijima. U 2022. godini radićemo napornije, a sve u cilju pravovremenog i objektivnog informisanja. Naši novinari rade na terenu, prikupljaju značajne podatke i informacije koje se kasnije obrađuju u redakciji, a tek onda, nakon izvršene lekture i korekture – plasiraju u javnost. U pregovorima smo da od sredine godine pustimo i štampano izdanje novina, na mesečnom nivou, pa ćemo videti kako će to narod prihvatiti, kaže urednik portala Dušan Miladinović.

Povezano

VESTI IZ KATEGORIJE

Radio Bubamara

Najčitanije
sada