Књажевачке

НОВИНЕ

Унесите овде текст наслова

Broj pregleda

Opština Knjaževac ulaže u sport i obrazovanje

Milan Đokić, predsednik Privremenog organa, članovi i njegovi saradnici obišli su vrtiće i Gradski stadion u Knjaževcu.

Knjaževac, stadion, foto: V.R.
Arhivska fotografija, Knjaževac, stadion, foto: V.R.

Obrazovanje i uslovi rada u knjaževačkim školama i vrtićima su na visokom nivou, te se tako ulaže dosta kako bi najmlađi sugrađani imali upravo to – kvalitetan boravak u vaspitno-obrazovnim ustanovama i maksimalno dobre uslove za dalje obrazovanje.

“Lokalna samouprava je izdvojila značajna sredstva za rekonstrukciju svih objekata Predškolske ustanove. Trenutno su završeni radovi u vrtiću “Naša radost” – u holu vrtića postavljene su nove podne pločice, okrečen je i hol, odrađena je reparacija ormarića. U holu vrtića “Crvenkapa” u toku su radovi – u samom ulazu vrtića podne pločice su zamenjene novim, a biće urađen i sam ulaz u vrtić. Uskoro će se raditi ograda u vrtiću “Naša radost”, a radiće se i rekonstrukcija celog krovnog pokrivača u vrtiću “Crvenkapa”, zajedno sa terasom, ali i sanacija dva toaleta” kaže Tijana Stojanović direktorka PU “Bajka”.

Značajno su poboljšani i uslovi za sportiste, izgrađeni tereni kao i svlačionice i toaleti u sportskim halama. Ovakvim ulaganjima, opština Knjaževac postiže svoj cilj – a to je da mladi imaju dovoljno razloga da u svom gradu grade svetliju budućnost.

Povezano

VESTI IZ KATEGORIJE

Radio Bubamara

Najčitanije
sada