Књажевачке

НОВИНЕ

Унесите овде текст наслова

Broj pregleda

KNJAŽEVAC IZBORI 2022: Srpska napredna stranka prva predala izbornu listu

OO SNS Knjaževac i koalicioni partneri prvi su u Knjaževcu predali izbornu listu za predstojeće lokalne izbore u Knjaževcu. 

sns knjazevac

Nosilac liste Srpske napredne stranke u Knjaževcu je Milan Đokić.

Opštinski odbor Srpske napredne stranke Knjaževac na izbore izlazi sa koaliicionim partnerima iz Ujedinjene seljačke stranke, PUPS-om i Socijaldemokratskom strankom Srbije.

Predsednik opštine Knjaževac Milan Đokić, foto: Knjaževačke novine
Predsednik opštine Knjaževac Milan Đokić, foto: Knjaževačke novine

Lokalnu listu smo, svega nekoliko sati nakon raspisivanja izbora, predali Opštinskoj izbornoj komisiji. Mi na ove izbore izlazimo pod sloganom ,,Zajedno možemo sve” a to smo i večeras dokazali – došli smo svi zajedno i stranački i sa svojim koalicionim partnerima. Došli smo u timu koji će voditi ovu kampanju, voditi Knjaževac u narednom periodu, a u njemu ima i starih i mladih, i muškaraca i žena, poljoprivrednika i uspešnih privrednika, prosvetnih radnika, lekara, ljudi koji žive u gradu i na selu. Hoćemo da tom raznolikošću pokažemo da zajedno možemo sve. Knjaževac, kada Knjaževčani svi zajedno rade za njega, može da stigne daleko dalje nego što to iko od nas može i da zamisli, rekao je Milan Đokić.

Podsećamo vas da su lokalni izbori u Knjaževcu raspisani za 3. april.

Povezano

VESTI IZ KATEGORIJE

Radio Bubamara

Najčitanije
sada