Књажевачке

НОВИНЕ

Унесите овде текст наслова

Broj pregleda

MINIĆEVO: Uređenje škole i parka

Predsednik Privremenog organa Milan Đokić i njegovi saradnici boravili su u radnoj poseti Minićevu. U prethodnim razgovorima sa predsednikom mesne zajednice i meštanima prepoznate su potrebe Minićevaca, pa je dogovorena realizacija radova na uređenju škole kao i glavnog parka.

Foto: Opština Knjaževac
Foto: Opština Knjaževac

„Nakon što je Opština Knjaževac iz svog budžeta izdvojila 5 miliona dinara za uređenje dela škole u Minićevu i 2 miliona dinara za uređenje gradskog parka, došli smo da vidimo šta je isprojektovano i zamišljeno. Radovi počinju u narednim danima, a kompletno će biti uređeno dvorište škole, fiskulturna sala, sanitarni čvorovi, svlačionice, hodnik. Trudićemo se da u predstojećoj godini potpuno renoviramo minićevsku školu sa željom da u budućnosti bude još više dece. Takođe ćemo obnoviti i minićevski park, postaviti novi mobilijar i učiniti ga prijatnim kutkom i za decu i za odrasle“, rekao je Milan Đokić.

Takođe, Javno preduzeće ,,Putevi Srbije” intenzivira radove na rekonstrukciji puta od Knjaževca prema Zaječaru.

Deonica kroz Minićevo uveliko se radi pa će Minićevcima i žiteljima okolnih sela biti znatno lakše da stignu do susednih gradova.

Povezano

VESTI IZ KATEGORIJE

Radio Bubamara

Najčitanije
sada