Књажевачке

НОВИНЕ

Унесите овде текст наслова

Broj pregleda

Nastavak asfaltiranja u gradu i selima

Knjaževačko selo Drečinovac dobilo je kompletno asfaltiranu ulicu, a radovi koji su najavljeni nastavaljaju se i u Valevcu, Kaličini i na lokalnom putu Mučibaba-Lukovo.

Ilustracija, rekonstrukcija puteva, foto: Knjaževačke novine
Ilustracija, rekonstrukcija puteva, foto: Knjaževačke novine

“Krenuli smo sa intenzivnim asfaltiranjem ulica po selima. Radili smo juče asfaltiranje ulice u Drečinovcu. To su ulice koje po prvi put dobijaju asfalt. Danas radimo jednu ulicu u Valevcu koja povezuje preko 30 kuća sa centrom sela. Radimo i u Kaličini dva sokaka i nastavljamo i u drugim selima da radimo sve ono što smo u dogovoru sa meštanima planirali da asfaltiramo u ovom delu godine. Takođe, planiramo da radimo i lokalni put Mučibaba-Svrljig, do granica sa Svrljigom, tako da će i to u narednih mesec dana biti završeno. Uporedo sa ovim, radimo i presvlačenje ulica u gradu. Sve naše aktivnosti planiramo da završimo u narednih mesec-dva što se tiče asfaltiranja puteva”, rekao je Marko Stojanović, predsednik SO.

U Knjaževcu je asfaltirana Ulica Stevana Đorđevića, Branka Metalca i deo ulice Branka Cvetkovića, deo Džervinske ulice, krak ulice Lole Ribara prema Ljutom potoku, kao i ulica Dušana Petrovića Šaneta.

Sve ove radove finansira opština Knjaževac.

Povezano

VESTI IZ KATEGORIJE

Radio Bubamara

Najčitanije
sada