Књажевачке

НОВИНЕ

Унесите овде текст наслова

Broj pregleda

Promocija hraniteljstva u okviru obeležavanja ,,Dečije nedelje“

Centar za socijalni rad ,,Dr Mihajlo Stupar“ Knjaževac organizovao je promociju hraniteljstva u centru grada.

Knjaževac, foto: Redakcija
Knjaževac, foto: Redakcija

Promocija je organizovana u okviru ,,Dečije nedelje“ koja se ove godine organizuje pod sloganom “Šta detetu treba da raste do neba?”.

Građani su ovom prilikom informisani o hraniteljstvu, koje uslove treba ispuniti da bi postao hranitelj i kako se realizuje program hraniteljstva na teritoriji opštine Knjaževac.

V.d. direktor Centra za socijalni rad ,,Dr Mihajlo Stupar“ Aleksandar Stojanović ističe da je sistem hraniteljstva u Knjaževcu dosta dobro razvijen.

Zamenik predsednika opštine Knjaževac Branislav Josifović kaže da kada je u pitanju socijalna politika – Opština Knjaževac je odgovorna i uvek na visini zadatka.

Zamenik predsednika opštine Knjaževac, Branislav Josifović, foto: M.M.
Zamenik predsednika opštine Knjaževac, Branislav Josifović, foto: M.M.

Trudimo se da budemo kretivni. Danas je tema hraniteljstvo, jako važna tema, mi se trudimo da radimo na promociji hraniteljstva jer je to jako važno za našu lokalnu zajednicu, rekao je Josifović.

Josifović dodaje da Opština ulaže napore da deci kada izađu iz hraniteljskih porodica pomogne kako bi se lakše snašli i došli do zaposlenja, da im opština bar na neki način olakša život.

 

Povezano

VESTI IZ KATEGORIJE

Radio Bubamara

Najčitanije
sada