Књажевачке

НОВИНЕ

Унесите овде текст наслова

Broj pregleda

Odlični rezultati u Čačku: Denis Aleksić dobio poziv selektora reprezentacije Srbije

Proteklog vikenda Pauerlifting i bodibilding sportski klub ,,Knjaževac“ uzeo je ucešce na dva takmičenja na kojima je postigao zapažene rezultate.

Foto: PLK Knjaževac, privatna arhiva
Foto: PLK Knjaževac, privatna arhiva

Protekle subote u Čačku je održano Državno prvenstvo Srbije u bodibldingu, fitnesu i bodifitnesu gde je nastupilo više od 120 takmičara.

Za knjaževački pauerlifting i bodibiilding sportski klub nastupio je Denis Aleksić u kategoriji ,,Mens Physique“ – 178 cm, na kome je osvojio srebrnu medalju i time postao vicešampion Srbije što mu je doprinelo da objedini titulu vicešampiona sa balkana osvojenoj na Balkanskom prvenstvu održanog ove godine u Knjaževcu.

Usled ovakvih rezultata Denis Aleksić dobio je poziv od strane selektora u reprezentaciju Srbije na narednom međunarodnom takmičenju koje ce se takođe održati u Čačku u okviru Dijamantske lige najboljih takmičara iz Evrope od 21. do 23. oktobra 2022. godine.

MEMORIJALNI TURNIR ,,NOVICA PAULJIČIĆ“ 

Foto: PLK Knjaževac, privatna arhiva
Foto: PLK Knjaževac, privatna arhiva

Na Memorijalnom kupu ,,Novica Pauljičić“ koji je održan 16. oktobra u Boru nastupilo je oko 40 takmičara iz devet klubova.

Za ,,Knjaževac“ nastupio je Denis Aleksić koji je nastupio u dve kategorije i to u kategoriji ,,Mens Physique Open“ i u ,,bodibilding“ do 80 kg.

Denis je u ovim kategorijama u jakoj konkurenciji osvojio dve srebrne medalje.

Odlazak na ova prvenstva pomogao je Sportski Savez Knjaževac i Opština Knjaževac.

Povezano

VESTI IZ KATEGORIJE

Radio Bubamara

Najčitanije
sada