NIŠ: XIV SAJAM AUTOMOBILA OD 6. DO 8. OKTOBRA 2023.

Broj pregleda

Niški dileri automobila, kao i brojne auto kuće ponudiće ono najbolje što trenutno imaju u ponudi u svojim salonima. Prema najavama izlagača biće tu i nekih noviteta čiji dolazak u Srbiju se tek očekuje narednih meseci.

sajam automobila

Tokom ovogodišnjeg sajma biće obezbeđeni sajamski popusti za kupovinu najnovijih modela. KLIPKO maskota niškog sajma, koju je osmislio Saša Dimitrijević slavi četvrti rođendan.

Niški sajam je jedinstven u ovom regionu jer kao manifestacija opstaje već 14 godina. Pored ogromnog privrednog značaja sajam beleži i veliki broj turističkih poseta.

“Situacija nije najidealnija za organizaciju velikih i skupih manifestacija, kao i ove godine sve će puno koštati, ali ja ne prihvatam da u teškim vremenima treba da posutanemo – naprotiv rešen sam da istrajemo u onome što dobro radimo a to je da „živim“ održavamo Sajam automobila koji je jedinstven u ovom našem regionu. Ja kao osnivač trudiću se da i ove godine on bude mesto dogovora, pregovora, kupovine i susreta generacija, prava privredno-turistička priča koja našem gradu daje poseban šarm”, rekao je Oliver Paunović, osnivač Sajma automobila u Nišu.

Popusti i odlična ponuda zaštitni su znak niškog Auto Moto Fest-a od toga se neće odustati ni ovog oktobra. Kao i prethodne godine i ove će velika pažnja biće usmerena na hibridna, električna vozila, motocikle i elekto bicikle uz bogatiju i raznovrsniju prateću opremu.

“Dileri automobila prosto jedva čekaju sajam, jer su se mnogi opremili novim brendovima i automobilima i žele priliku da svoju ponudu pokažu većem broju ljudi. Prijave su počele a ja se radujem velikom interesovanju, ne samo izlagača već i posetiocima iz regiona”, kaže Saša Đorđević, menadžer sajma.

U bogatoj ponudi Sajma pored putničkih i teretnog programa na sajmu će se naći i kvalitetna prateća oprema i osiguravajuća društva.

Organizator Auto Moto Fest-a je CITY GRUPA.

Brendovi automobila na niškom Auto Moto Festu:

Volkswagen, Zhidou, Opel, Honda, Ford, Suzuki, Toyota, Citroen, Audi, Škoda, Renault, Dacia, Motogrini, Peugeot i Mercedes.

Preuzeto: Sajamautomobila.com

Povezano

XI CORONA FREE FEST NIŠ 2020

VESTI IZ KATEGORIJE

Nedelja prevencije povreda u saobraćaju

JEZIVA SAOBRAĆAJKA KOD KNJAŽEVCA – IMA I POGINULIH…

Knjaževački folklor je najuspešniji – prvi među 500 učesnika iz 3 regiona! (FOTO)

Susreti ,,I ja imam talenat“ u Knjaževcu

Evo koji su neradni dani za 1. maj i Uskrs

Koncert za buduće učenike Muzičke škole

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Radio Bubamara Live

Najnovije na portalu

Nedelja prevencije povreda u saobraćaju

JEZIVA SAOBRAĆAJKA KOD KNJAŽEVCA – IMA I POGINULIH…

Knjaževački folklor je najuspešniji – prvi među 500 učesnika iz 3 regiona! (FOTO)

Susreti ,,I ja imam talenat“ u Knjaževcu

Evo koji su neradni dani za 1. maj i Uskrs

Koncert za buduće učenike Muzičke škole