Broj pregleda

Hiljadu emocija na jednom mestu

Povodom Međunarodnog dana starih u prostorijama Gerontološkog centra u Knjaževcu, članovi Udruženja penzionera Knjaževca i KUD Sunčana jesen organizovali kulturno-umetnički i zabavni program.

Sinoć, u prostorijama Geronto centra u Knjaževcu priređena je značajna manifestacija za starije žitelje Knjaževca i članove Udruženja. Oni su Međunarodni dan starih obeležili igrom, folklorom, pesmom, recitacijama i raznim pričama, tako da ni u jednom trenutku nije izostao osmeh sa lica starih Knjaževčana.

pesma

Pevali smo, igrali, uživali u predivnoj večeri i našem danu, neki od nas nisu uspeli da sakriju emocije, kažu iz Udruženja.

Sličan program članovi ovog Udruženja prikazaće i na četrnaestim susretima penzionera i invalida rada Timočkog regiona, koji će se održati u utorak, 8. oktobra. Program je prevashodno baziran na temu “100 godina od Prvog svetskog rata“, te se tim povodom recitovalo i prepričavalo kroz razne memoare i sećanja. Tokom sinoćnje priredbe nastupao je i hor koji broji 32 člana.

slika

Udruženje penzionaera Knjaževac u saradnji sa KUD Sunčana jesen više od 10 godina peiređuje priredbe ovakvog tipa za korisnike Centra i Doma za stara lica Vila Katarina.

Autor: V. Petrović i S. Golubović
Foto: V. Petrović

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Povezano

VESTI IZ KATEGORIJE