Broj pregleda

Knjaževčani na manifestaciji „Zbor“

Tradicionalna i najšira Manifestacija – ZBOR ugostiteljskih i turističkih radnika Srbije, održaće se od 22. do 26. oktobra 2013. godine u Prolom banjina. Tom prilikom učešće će uzeti naši sugrađani Selibor i Stefan Stanković koji će učestvovati u takmičarskom delu manifestacije u kategoriji „priprema hrane nacionalne kuhinje“.

233

Ovom prilikom biće održana prezentacija proizvođača opreme i proizvoda namenjenih ugostiteljstvu i turizmu, prezentacija turističke ponude, izložba i ponuda suvernira, predmeta domaće radinosti i umetničkog zanatstva, savetovanja.

Specifičnost ove najšire Manifestacije ugostiteljskih i turističkih radnika Srbije – takmičenje i prezentacija dostignuća u oblasti kulinarstva, usluživanja i turističkim disciplinama – ostali su osnovni moto i permanentni izazov, da ZBOR ugostiteljskih i turističkih radnika Srbije bude Manifestacija više od su-sreta i tradicije.

Činjenica da su Ugostitelji, sa organizacijom Samostalnog sindikata ugostiteljstva i turizma Srbije, više od četrdeset godina (od 1969. godine) sačuvali i unapredili susrete dovoljno govori o nesebičnom radu velikog broja entuzijasta i pregalaca.

Zbor ugostiteljskih i turističkihj radnika Srbije – 2013. održaće se 23, 24 i 25. 10. 2013. godine.

Pokrovitelj ZBORA je MINISTARSTVO FINANSIJA I PRIVREDE REPUBLIKE SRBIJE – SEKTOR ZA TURIZAM.

Domaćin Zbora je „Planinka“ AD Kuršumlija S.B.“Prolom banja“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Povezano

VESTI IZ KATEGORIJE