Turizam “Error“

Broj pregleda

“Error establishing a database connection“ je prvo što ćete videti na sajtu Turističke organizacije opštine Knjaževac. Jednim klikom pogledajte kako izgleda turizam u Knjaževcu http://www.toknjazevac.org.rs/.

pao-snegSajt turističke organizacije opštine Knjaževac u prethodnom periodu bio je u fazi “izrade“, nekoliko meseci unazad. Danas gotovo da i nije funkcionalan, iako na zvaničnoj fejsbuk stranici ove Ustanove piše da se i dalje nalazi na ovoj adresi: http://www.toknjazevac.org.rs/

dosliPodsetićemo vas da je u javnosti brzo odjeknula vest o novom – štampanom izdanju turističkog vodiča, koji zaista izgleda prikladno, a da TO Knjaževac još uvek nema pristajno izrađen sajt, odnosno internet vizit kartu, zaista je neshvatljivo.

Pogledajte kako to rade na Zlatiboru http://www.zlatibor.org.rs/ ili http://www.tckopaonik.com/

Zanimljivo…

Inače, prošle nedelje pozvali smo TO Knjaževac kako bi dobili informaciju KAKO STIĆI DO STARE PLANINE I BABINOG ZUBA UKOLIKO NEMATE PREVOZ, oni su nam odgovorili “od Knjaževca do Stare planine možete otići taksi prevozom koji će vas koštati 5000 dinara u oba pravca sa jednim satom čekanja“.

Zaključak je da je Knjaževcu, pored svih prirodnih lepota, što pre potreban pravi turistički portal.

Povezano

Uživajte u termalnoj vodi Bazena Banjica bez obzira na godišnje doba!

Turistička organizacija Knjaževac osvojila dve srebrne nagrade na „Kofer slova“ festivalu

U toku su prijave za korišćenje zatvorenih i otvorenih štandova povodom 8. marta

Nova info tabla u Jalovik Izvoru

Kreće realizacija projekta ‚‚Akademija omladinskog turizma“

TO Knjaževac na sajmu u Sloveniji

VESTI IZ KATEGORIJE

Dan Opštine Knjaževac – 17. maj

Besplatni preventivni zdravstveni pregledi 19. maja

Neophodan kontinuirani rad društva na suzbijanju diskriminacije

Sanacija udarnih rupa u gradskim ulicama

Knjaževac domaćin četvrtog Gran pri otvorenog Strong-man kupa

Sutra će Opština Knjaževac obeležiti svoj Dan!

4 одговора

  1. Ovakva anarhija , sami smo krivi . Treba pogledati ko vodi tu organizaciju. Ako je nasa buducnost turizam na BZ. nesmemo ovo dozvoliti.Za njih je najbitnije da se svi nacrtaju i uzivaju na sajmu turizma.

  2. Као сарадник за маркетинг, одржавао сам сајт Туристичке организације од 1. марта 2011. па до 1. фебруара 2013. године, када сам, заједно са још троје колега, истеран на улицу! Сајт је у том периоду редовно ажуриран, а рубрика Вести скоро свакодневно. Људи са којима сам контактирао, били су задовољни изгледом и актуелношћу „интернет визит карте“ ТООК-а. Али, „не лежи враже“…битно је било угасити постојећи, јер га је одржавало „политички неподобно лице“…

  3. Poštovani,
    Kao v.d.direktora TOOK preuzimam svu odgovornost za kašnjenje u izradi sajta,ali, istine radi, stranica koju ste okačili sa naše adrese zadržala se nepunih 24h.
    U svakom slučaju drago nam je da tako pažljivo pratite naš rad..
    Elem, do kašnjenja u izradi sajta došlo je iz čisto tehničkih razloga:imali smo ideju da na sajtu postavimo baner „Knjaževac on-line“,ali je ideja ispala dosta komplikovana.. tako da je to jedini razlog kašnjenja.Mada je i taj „sajt u izradi“ i takav kakav je bio, sa puno podataka..ali iskreno..nabacanih..imao preko 10.000 poseta.
    A Saši bih samo poručio da prethodni administrator nije promenjen iz razloga“nepodobnosti“ već isključivo nestručnosti i neprofesionalnosti.(a to možeš i proveriti sa njima). Inače svi koji mene poznaju, znaju da ja ljude ne delim na podobne i nepodobne,već na stručne i nestručne.
    Pozdrav svima i prijatan dan Vam želim dragi moji Knjaževčani! I još jednom javno IZVINJENJE svima zbog kašnjenja sajta.

  4. ДА СЕ НЕ ЗАБОРАВИ… САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

    Ми, доле потписани бивши радници Туристичке организације општине Књажевац, протестујемо и тражимо сваку врсту одговорности за изговорене речи Миљана Ранђеловића, помоћника председника општине Књажевац, које су се чуле на 9. седниции Скупштине општине, одржане у четвртак, 21. фебруара 2013. године.

    Срамотна кампања, којом се покушава криминализовати наш рад у протеклом периоду, а односи се на управљање базеном и планинарским домом, траје од септембра прошле године, када су кренуле приче по којој ће „Туристичка бити очишћена од СПС-а“. „Листа за одстрел“ била је спремна, с тим што нико није размишљао о нашим породицама у којима смо ми били једини запослени. Међу нама је и мајка троје деце, такође једина запослена у својој породици. Занимљиво је и да су само двоје од нас четворо, који су остављени без посла, чланови поменуте политичке партије, док двоје нису чланови ниједне странке. Они су ваљда „колатерална штета“!

    ТВРДИМО да смо ОДГОВОРНО И ПОШТЕНО радили свој посао и чињеница је да је Туристика организација у предходном периоду остварила значајне резултате и свима добро видљив напредак у свом раду. ВРЕМЕ ће показати да ли су решења која се сада нуде боља и за кога!

    Наше отпуштање јесте реваншизам и осветништво које спроводи нова власт и треба вероватно да служи за пример свима који се усуђују да мисле својом главом, а речи Миљана Ранђеловића јесу речи МРЖЊЕ И НЕЗНАЊА које исијавају из овог младог човека.

    ТРАЖИМО од дотичног господина да на суду докаже своје тврдње и против одговорних покрене поступак у институцији која је компетентна да суди и пресуђује. То свакако није помоћник Ранђеловић, нити било ко из актуелне владајуће политичке гарнитуре.

    С друге стране, ПРАВДУ ћемо и ми, доле потписани бивши радници и грађани, потражити на суду ЗА УВРЕДУ ЧАСТИ И ДОСТОЈАНСТВА. Као породични људи и домаћини, не желимо да наша деца и остали чланови породице слушају, у најмању руку, безобразне, неутемељене и увредљиве инсинуације на наш рачун.

    Књажевац,
    25. фебруар 2013. године
    БИВШИ РАДНИЦИ ТООК-а:

    1. Саша Тодоровић________________________

    2. Светлана Раденковић____________________

    3. Бобан Станисављевић___________________

    4. Саша Петковић_________________________

Ostavi komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Radio Bubamara Live

Najnovije na portalu

Dan Opštine Knjaževac – 17. maj

Besplatni preventivni zdravstveni pregledi 19. maja

Neophodan kontinuirani rad društva na suzbijanju diskriminacije

Sanacija udarnih rupa u gradskim ulicama

Knjaževac domaćin četvrtog Gran pri otvorenog Strong-man kupa

Sutra će Opština Knjaževac obeležiti svoj Dan!