Broj pregleda

Đokić i Dinkić u Svrljigu

Predsednik Ujedinjenih regiona Srbije Mlađan Dinkić posetio je danas opštinu Svrljig i prostorije opštinskog odbora URS Svrljig. Ovom prilikom Svrljig je posetio i predsednik OO URS Knjaževac i predsednik opštine Knjaževac Milan Đokić.

Djokic

Na sastanku u prostorijama opštinskog odbora Ujedinjenih regiona u Svrljigu bilo je reči o aktuelnim dešavanjima u Svrljigu i Knjaževcu, privrednom i ekonomskom situacijom i perspektivama razvoja ove dve opštine.

U svom obraćanju lider URS-a Mlađan Dinkić naglasio je da su osnovni ciljevi Ujedinjenih regiona Srbije stvaranje ekonomski jake i demokratski stabilne Srbije i istinska decantralizacija i regionalizacija naše zemlje.

djokic-u-Svrljigu

Dinkić je iskoristio priliku i istakao da je projekat izgradnje i rekonstrukcije puta preko Svrljiga do Babinog zuba i Stare planine, koji su deo knjaževačke opštine, od velikog značaja za razvoj ovog regiona, i da to što pre treba biti završeno.

Inače, predsednik Ujedinjenih regiona Srbije Mlađan Dinkić održaao je danas na Ekonomskom fakultetu u Nišu predavanje pod nazivom „Srpska ekonomija na raskršću: recesija ili rast?“ .

danas

Organizator skupa je Savez studenata Ekonomskog fakulteta.

0 Comments

  • Nosilac liste URS-a sa lokalnih izbora 2012. godine u Knjaževcu – Boško Ničić: http://www.kurir-info.rs/muljanje-s-mazutom-inspektori-saslusavali-boska-nicica-clanak-1108183

  • Dinkić i njegovi „eksperti“ su najveće zlo na srpskoj političkoj sceni! Njihovi funkcioneri na lokalu se, kao i njihovi šefovi, ponašaju bahato i nedomaćinski. U Zaječaru je, voljom naroda, smenjen dotada neprikosnoveni Boško Ničić, uskoro će i Verko u Kragujevcu, a onda, nadam se i aktuelni predsednik opštine Knjaževac, g-din Milan Djokić, zvani Kraka. Ovaj nekadašnji državni sekretar u NIP-u, koristio je pare svih gradjana Srbije, forsirajući samo URS-ove projekte, opštine i ljude. Priča se da je bio „specijalista“ za Anekse ugovora koje je NIP tada potpisivao. To treba istražiti, kao i stanje na Staroj planini, i na drugim „ekspertskim“ lokacijama u državi. Očekujem da istražni organi rade za dobrobit naroda!

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Povezano

VESTI IZ KATEGORIJE