Књажевачке

НОВИНЕ

Broj pregleda

Đokić i Dinkić u Svrljigu

Predsednik Ujedinjenih regiona Srbije Mlađan Dinkić posetio je danas opštinu Svrljig i prostorije opštinskog odbora URS Svrljig. Ovom prilikom Svrljig je posetio i predsednik OO URS Knjaževac i predsednik opštine Knjaževac Milan Đokić.

Djokic

Na sastanku u prostorijama opštinskog odbora Ujedinjenih regiona u Svrljigu bilo je reči o aktuelnim dešavanjima u Svrljigu i Knjaževcu, privrednom i ekonomskom situacijom i perspektivama razvoja ove dve opštine.

U svom obraćanju lider URS-a Mlađan Dinkić naglasio je da su osnovni ciljevi Ujedinjenih regiona Srbije stvaranje ekonomski jake i demokratski stabilne Srbije i istinska decantralizacija i regionalizacija naše zemlje.

djokic-u-Svrljigu

Dinkić je iskoristio priliku i istakao da je projekat izgradnje i rekonstrukcije puta preko Svrljiga do Babinog zuba i Stare planine, koji su deo knjaževačke opštine, od velikog značaja za razvoj ovog regiona, i da to što pre treba biti završeno.

Inače, predsednik Ujedinjenih regiona Srbije Mlađan Dinkić održaao je danas na Ekonomskom fakultetu u Nišu predavanje pod nazivom „Srpska ekonomija na raskršću: recesija ili rast?“ .

danas

Organizator skupa je Savez studenata Ekonomskog fakulteta.

Povezano

VESTI IZ KATEGORIJE

Radio Bubamara