Broj pregleda

Ko su bili kandidati za direktora Doma kulture?

Upravni odbor Doma kulture na minuloj sednici doneo je odluku da za direktora Doma kulture u Knjaževcu, pored tri kandidata, predloži dosadašnjeg vršilada dužnosti direktora, dipl. grafičkog dizajnera Uroša Stanišića.

DK-foto

 

Za ovo mesto prijavilo se ukupno tri kandidata, od kojih je Stevan Milanović iz Beograda “otpao“ u startu, Miloš Jeremić i Uroš Stanišić iz Knjaževca.

Predsednik UO
Predsednik UO Dragana Ljubisavljević

Predsednica UO Doma kulure Dragana Ljubisavljević kaže da je prva konkursna dokumentacija bila nepotpuna i odmah je odbačena kao nevalidna, dok su ostale dve bile odgovarajuće.

 Upravni odbor Doma kulture je doneo jednoglasno odluku da se dosadašnjem v.d. direktoru Urošu Stanišiću pruži šansa da ono što je započeo u proteklih godinu dana i nastavi – ističe Ljubisavljevićeva.

Uroš Stanišić
Uroš Stanišić

Ona ističe da su zaposleni u ovoj ustanovi a koji su članovi UO smatraju da Stanišić svoj posao obavlja korektno i dobro, te nije postojao razlog da UO ne podrži njihov stav.

Inače, konačnu odluku ko će naredne četiri godine biti na čelu Doma Kulture daje Skupština opštine Knjaževac.

pismo

Povodom konkursa “Knjaževačke novine“ zatražile su u elektronskoj formi od Doma kulture da redakciji dostavi konkursnu dokumentaciju svih kandidata kako bi iste bile transparentno prikazane na našem sajtu.

mail

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Povezano

VESTI IZ KATEGORIJE