Broj pregleda

Osnivanje Doma zdravlja u Knjaževcu

Opštinsko veće opštine Knjaževac na jučerašnjoj sednici prihvatilo je Predlog odluke o osnivanju Doma zdravlja u Knjaževcu.

opstinsko-vece-Knjazevac

Na 59. sednici Opštinskog veća opštine Knjaževac koja je održana juče, usvojene su veoma bitne tačke dnevnog reda između kojih je i “Razmatranje Predloga odluke o osnivanju Doma zdravlja“.

Zamenik

Krajnji rok je da do kraja ove kalendarske godine krene proces razdvajanja Doma zdravlja i Opšte bolnice, praktično izdvajanje iz Zdravstvenog centra. Mi smo u obavezi da donesemo skupštinsku odluku o prihvatanju osnivačkih prava- istakla je Ljubica Nikolić zamenik predsednika opštine, koja je ujedno i predsedavala jučerašnjim sastankom.

Proces razdvajanja ovih ustanova trajaće najviše 60 dana, zaključeno je na veću.

U nastavku usvojene su tačke: Razmatranje Predloga odluke o izmeni i dopuni Odluke o lokalnim komunalnim taksama, Razmatranje Predloga odluke o izmeni i dopuni Odluke o lokalnim administrativnim taksama, Razmatranje Predloga rešenja o obrazovanju Privrednog saveta, Razmatranje Predloga ugovora između opštine Knjaževac i Kostić Inženjering d.o.o. iz Niške Banje o pravu službenosti, Razmatranje Predloga sporazuma o uređivanju međusobnih odnosa između opštine Knjaževac i Slađane Denčić iz Pirota.

Na jučerašnjem sastanku odbijene su žalbe Milosavljević Olge iz Kaličine, Anđelović Dragana iz Vasilja i Miladinović Verinke iz Trgovišta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Povezano

VESTI IZ KATEGORIJE