Broj pregleda

„Grom“ udario blizu Knjaževca!

gromDanašnjom policijskom akcijom „Grom“, organizovanom po nalogu Biroa za koordinaciju službi bezbednosti, prvog potpredsednika Vlade Aleksandra Vučića, ministra unutrašnjih poslova i direktora policije, u Zaječaru je obuhvaćeno 39 lica, protiv 13 je podneta krivična prijava, a za 3 je određeno policijsko zadržavanje.

U uspešno izvedenoj akciji Policijske uprave Zaječar, na ukupno 5 različitih lokacija, zaplenjeno je oko 170 grama marihuane, 7 komada oružja, 2 karabina, 3 pištolja, 2 vazdušne puške, 1 puška, 5 vozila, 1 nož-bokser, 1 nož, 1 sekira, 2 suzavca, 1 teleskopska palica, 1 bejzbol palica, 2 bajoneta, 1 nož za automatsku pušku.

Otkrivene su 2 laboratorije za proizvodnju marihuane u veštačkim uslovima.

U saradnji sa nadležnim inspekcijama, podneto je nekoliko prekršajnih prijava vlasnicima lokala zbog točenja alkohola maloletnim licima.

Cilj današnje operativne akcije je hapšenje svih lica na području Policijske uprave Zaječar koji se bave krijumčarenjem narkotika i obezbeđivanje sigurnosti i zaštita dece i mladih.

U današnjoj akciji, u kojoj nije bilo zaštićenih, demonstrirano je jedinstvo i izuzetna saradnja sa Višim javnom tužilaštvom u Zaječaru.

Policijska uprava u Zaječaru nastaviće sa preduzimanjem energičnih mera, svim raspoloživim snagama, u hapšenju distributera narkotika, koji deluju prvenstveno u blizini škola.

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Povezano

VESTI IZ KATEGORIJE