Srećna Nova godina

Broj pregleda

Gostujući na regionalnom radiju “M“ predsednik opštine Knjaževac Milan Đokić svojim sugrađanima poželeo je da novu 2014. godinu dočekaju u zdravlju, sreći i radosti, te da iduća godina bude uspešnija za sve Knjaževčane.

Predsednik-Djokic

Đokić je naglasio da se u 2013-toj godini u Srbiji o Knjaževcu govori sa poštovanjem.

Dobri projekti su iza nas. Pred nama su nove ideje u kojima će se dešavati neke zaista dobre stvari – istakao je Đokić.

U 2013-toj, u užoj konkurenciji od 10 opština predstavljene programima, Knjaževac je proglašen za jednu od opština koja je šampion u ekonomskom razvoju, za to je dobijena nagrada od NALED-a – koji je sagledavao takve ili slične projekte. Priznanje je dodeljeno na osnovu projekta Regionalnog centra za radno angažovanje mladih.

Predsednik je istakao da je mnogo urađeno u protekloj godini, a da će se isto tako pa i više graditi naredne 2014. godine.

Građanima opštine u 2014. godini želim puno zdravlja, uspeha, sreće i radosti. Svi se nadamo da će 2014-ta biti bolja od 2013-te, ali gora od 2015. godine – istakao je Đokić.

Povezano

Predsednik opštine pozvao sugrađane da se pridruže humanitarnoj akciji za pomoć Jovani

EU će podržati projekte usmerene na razvoj održivog turizma u Knjaževcu

Evropska unija podržava Opštinu Knjaževac u opremanju rehabilitacionog i velnes centra na Banjici

BUDUĆNOST KNJAŽEVCA: 33 STIPENDIJE ZA NAJBOLJE STUDENTE

Čarolija praznika u Knjaževcu: Deda Mraz pokucao na vrata 1.500 dece

Srpska napredna stranka ostvarila rast od 6,6% u Knjaževcu – Rekordni rezultat nakon 11 godina vlasti

VESTI IZ KATEGORIJE

OFK Knjaz pretrpeo težak poraz u Zaječaru

Plate i penzije redovne, već se razmišlja da se povećaju

Mali sajam sporta u Knjaževcu

Timočaninu oduzeta pet bodova, a danas poražen u Popovcu

Novi ciklus nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“ počinje 11. maja

Sezona je krpelja, pazite se! Evo kada je vreme da se javite lekaru zbog ujeda!

Jedan odgovor

  1. Knjaževac, grad na obalama Timoka, predstavljen je srpskoj javnosti kao grad budućnosti, sredina gde će se investitori prosto nadmetati ko će ponuditi i izgraditi više. Masovna zapošljavanja na Staroj planini i u nekadašnjim gigantima ostale su samo fraze lokalnih vlastodržaca. U Timočkoj krajini uvek na začelju, a u državi među poslednjima, opština Knjaževac, kao raj na zemlji, samo je plod maštarija „eksperata“ i njima sličnima. Eks ministar i vođa regionalista, i pored obećanih 1000 evra građanima, dobio je Majsku nagradu opštine Knjaževac, dok ekonomski stručnjaci računaju da je za poduhvat na Staroj planini bilo dovoljno 10, a ne 30 miliona šuški.

    Koalicija lokalnih vladara je te 2013. osnovala novo javno preduzeće, čudne skraćenice „STRK“, ali i isterala politički četvoro nepodobnih iz postojećeg koje razvija turizam. Mnoge podobne i zaposlila. Da bi se „grad razlikovao od sela“, kako reče svojevremeno eks državni sekretar NIP-a, a sada „prvi i jedini“, građanima se s grbače „dere koža“ za svakodnevno pokrivanje bazena. Na radost vesele i vizionarske družine.

    Opozicija nemoćna da lokalnom knezu pokaže pravi put i pravac, čeka neke bolje dane. Valjda će i njima „da svane“, ali pre toga nekome treba „da smrkne“. Sednice lokalne Skupštine dobijaju na značaju samo onda kada se zapodene priča o vodoprivredi, pomoćniku predsednika zaduženog za privredu ili povećanju cene vode za 54 odsto.

    Za to vreme ljudi odlaze. Neko svojom voljom, a neko nasilno. „Mala Venecija“ je sada grad u kome se život tretira kao nešto zamenljivo i obnovljivo. Niti je niti će biti.

    Nova, 2014. godina proslavljena je bez zvezda i zvezdica domaće, ali i političke motivisane estrade. Štedi se, kažu oni koji barataju našim parama, i to kao da su „tuđe“. Dva zlatna deteta ostala su bez oba roditelja na putu za Svrljig, a čelnici fabrike „TINA“ uhapšeni su zbog utaje poreza. Prethodne godine, i radnica „Komercijalne banke“, uzela je „malo“. Sa namerom da vrati.

    Ostaje još samo da vidimo da li će se „narod pitati“ i na vanrednim parlamentarnim izborima. A posle „kom opanci, kom obojci“. Ili obojici. Sledi, čini mi se, ukrupnjavanje srpske političke pozornice.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Radio Bubamara Live

Najnovije na portalu

OFK Knjaz pretrpeo težak poraz u Zaječaru

Plate i penzije redovne, već se razmišlja da se povećaju

Mali sajam sporta u Knjaževcu

Timočaninu oduzeta pet bodova, a danas poražen u Popovcu

Novi ciklus nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“ počinje 11. maja

Sezona je krpelja, pazite se! Evo kada je vreme da se javite lekaru zbog ujeda!