Milan Đokić deseti na listi URS-a za narodnog poslanika

Broj pregleda

Aktupeni predsednik opštine Knjaževac Milan Đokić kandidat je za narondog poslanika na izbornoj listi Ujedinjeni regioni Srbije – MLAĐAN DINKIĆ.

djokic

Kandidat za narodnog poslanika u Skupštini Republike Srbije, Milan Đokić, aktuelni predsednik opštine Knjaževac, nalazi se na rednom broju 10 na izbornoj listi Ujedinjeni regioni Srbije – MLAĐAN DINKIĆ.

Nosioc liste je lider ove stranke Mlađan Dinkić, potom slede Saša Milenić iz Kragujevca, Verica Kalanović iz Trstenika, Vidoje Petrović iz Lešnice, Branislav Jovanović iz Niša, Suzana Grubješić iz Beograda, Boško Ničić iz Zaječara, Vladan Vasić iz Pirota, Slavica Saveljić iz Kragujevca i na desetom mestu Milan Đokić iz Knjaževca.

Inače na listi regiona nalaze se još i knjaževčani Miroljub Božinović na 121. i Lidija Ivanović na 135. poslaničkom mestu.

Milan Đokić rođen je 01.01.1972. godine, diplomirao na Filozofskom fakultetu u Nišu, na Grupi za fizičku kulturu 1999. godine, magistarske studije završio na Fakultetu za fizičku kulturu u Nišu 2001.godine, trenutno je na magistarskim studijama na Medicinskom fakultetu u Kragujevcu. Đokić je od 2012. godine predsednik opštine Knjaževac. U Ministarstvu ekonomije i regionalnog razvoja bio je državni sekretar zadužen za NIP u periodu od 2011. – 2012. godine. U Ministarstvu za nacionalni investicioni plan bio je državni sekretar u periodu od 2010. – 2011. godine. Narodni poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srbije bio je u periodu 2007.-2010. godine (2008.-2010. godine i 2007.-2008.). U Opštini Knjaževac radio je kao opštinski menadžer u periodu 2004-2007. godine, a potpredsednik opštine bio je u periodu 2001.-2004. Govori engleski jezik i nemački jezik – srednji nivo.

Povezano

Predsednik opštine pozvao sugrađane da se pridruže humanitarnoj akciji za pomoć Jovani

EU će podržati projekte usmerene na razvoj održivog turizma u Knjaževcu

Evropska unija podržava Opštinu Knjaževac u opremanju rehabilitacionog i velnes centra na Banjici

BUDUĆNOST KNJAŽEVCA: 33 STIPENDIJE ZA NAJBOLJE STUDENTE

Srpska napredna stranka ostvarila rast od 6,6% u Knjaževcu – Rekordni rezultat nakon 11 godina vlasti

Ruralni razvoj u fokusu – Sastanak opštine Knjaževac sa predstavnicima Saveta MZ

VESTI IZ KATEGORIJE

FK Timočanin prolazi najteži period od osnivanja, evo šta je Miloš Stojanović Popaj izjavio za Sport klub

OFK Knjaz pretrpeo težak poraz u Zaječaru

Plate i penzije redovne, već se razmišlja da se povećaju

Mali sajam sporta u Knjaževcu

Timočaninu oduzeta pet bodova, a danas poražen u Popovcu

Novi ciklus nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“ počinje 11. maja

7 odgovora

  1. CENZUS je, na ovim izborima, misaona imenica za URS. Bice to jedna mala, vanparlamentarna stranka, sa „lepim“ uspomenama…

  2. Za uspesan rad u NIP-u nagradjen krivicnom prijavom od strane Drzavne revizorske Inspekcije. A celokupnom poslanickom listom mogu da obrisu ….. jer ni cenzus nemaju.koliko su fini, posteni i voljeni u narodu svi sa liste.

  3. Kud se dede Dinkic u agitovanjima i evo proklamovanju liste vec par puta? Jel polomio nogu na B Zubu? Zaradio polnu bolest u hotelu? Sta je u pitanju?

  4. URS-M.Dinkić je gori od cunamija. Razorio je Srbiju, uništio SDK, sravnio sa zemljom četiri najveće banke koje su finasirale građevince koji su Srbiji donosili milijarde dolara. Šta treba još da uradi ova napast pa da građani Srbije ne glasaju za njega?!

  5. Kakva ironija. Oni sto su zatvorili fabrike i radnike ostavili bez posla nude to ponovo! SRAMOTA!!!.

  6. Ode i Nebojša Marjanović, predsednik opštine Boljevac kod Tadića. Boško Ničić je prošle godine završio sa „gazdovanjem“ u Zaječaru, Veroljub Stevanović je „zreo“ za politički „odstrel“…i Miljan Ranđelović, doskorašnji URS-ov „jastreb“ i pomoćnik predsednika Đokića, napustio je varoš Knjaževačku i pobegao glavom bez obzira. Pa, VREME JE…

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Radio Bubamara Live

Najnovije na portalu

FK Timočanin prolazi najteži period od osnivanja, evo šta je Miloš Stojanović Popaj izjavio za Sport klub

OFK Knjaz pretrpeo težak poraz u Zaječaru

Plate i penzije redovne, već se razmišlja da se povećaju

Mali sajam sporta u Knjaževcu

Timočaninu oduzeta pet bodova, a danas poražen u Popovcu

Novi ciklus nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“ počinje 11. maja