Broj pregleda

44 Ugovora o stipendiranju

U opštini Knjaževac juče je organizovana svečanost na kojoj je uručeno 44 ugovora o stipendiranju najboljih učenika i studenata. Ugovore je uručio predsednik opštine Milan Đokić.

Opstina-Knjazevac

Predsednik opštine Knjaževac Milan Đokić uručio je 44 ugovora o stipendiranju najboljim učenicima i studentima knjaževačke opštine.

Opština je još jednom pokazala da misli na mlade ljude i na njihovo dalje usavršavanje kroz razne studije.

Đokić kaže da su svi oni koji su ispunjavali osnovni kriterijum dobili su stipendije.

Ostaje nam da pronađemo model kako da i onim studentima koji su u stanju socijalne potrebe, čiji roditelji nisu u mogućnosti da isplate njihovo školovanje, kako da i toj deci pomognemo. Bilo je i takvih zahteva, na žalost, možda zbog svega nekoliko ocena ta deca ne ispunjavaju uslove za dobijanje ovakve stipendije, ali evo u narednim nedeljama pokušaćemo da nađemo način da i tim sugrađanima pomognemo. – istakao je Đokić.

Cilj lokalne samouorave je da mladi ljudi osećaju pripadnost gradu u kome su rođeni, da znaju da neko misli na njih i da računa na njih posle fakulteta.

Bitno je da motivišemo mlade ljude da kad završe fakultete potraže budućnost u gradu u kome su rođeni. – zaključio je predsednik opštine Knjaževac Milan Đokić.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Povezano

VESTI IZ KATEGORIJE