Broj pregleda

Humani Knjaževčani

I Knjaževčani učestvuju u akciji koju sprovodi neprofitna humana organizacija “Nahrani psa“.

Nahrani-psa

Nahranila sam ovu mamu u Knjaževcu, skoro se oštenila pa je prilično mršava… Ali celi komsiluk radi na tome da se podgoji. – kaže Milena.

Martina Anđelković je vlasnica tri pekinezera, pasionirani ljubitelj pasa i korisnik društvenih mreža. Povezala je svoje dve ljubavi i tako krenula u malu internet kampanju #NahraniPsa, koja je prevazišla granice Srbije, te je i jedan singapurski portal pisao o ovoj akciji.

Ponosna sam na to što su neki psi već udomljeni zahvaljujući akciji #NahraniPsa. U planu su velike gerilske akcije hranjenja napuštenih pasa, a krajnji cilj je promena zakona o napuštenim psima. Želimo da se taj problem institucionalizuje i uredi kao u evropskim metropolama, ispričala nam je Martina.

I pre nego što je krenula u internet kampanju podizanja svesti o ovoj temi Marina je imala „ekipu“ od tridesetak stalnih akcijaša. Sada se akcija širi na dnevnoj bazi.

Neverovatno je da mnogi ljubitelji pasa već godinama to rade, a ovo je način da kroz jednu viralnu kampanju pokažu koliko su humani i daju drugim ljudima primer kako mogu sebi i drugom biću da ulepšaju dan, dodaje Anđelkovićeva.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Povezano

VESTI IZ KATEGORIJE